עדכון לגבי Birth:

shiray

New member
עדכון לגבי Birth:

בעקבות שיחתי היום עם לירון (ד"א זהו, זה רשמי- נו מור בדיחות על הספר של CM. הוא אצלה.), הגענו למסקנה שאני חייבת לבדוק בדיוק מתי Birth הולך לצאת לקולנוע. אחרי שיטוטים בכמה וכמה (וכמה אתרים), ראיתי שכתבו על תאריך יציאה רק באתרים ואללה וסרט (אני לא סומכת על אף אתר משניהם לבד... לכן ניסיתי להצליב מידע [חחח הכנה לחוקרת מודיעין... מי אומר להצליב מידע?!].). החדשות הטובות הן שבשני האתרים יש את אותו התאריך, ככה שככל הנראה זה האתר הנכון, או לפחות הנכון לעכשיו, ושלא אתר אחד מהם סתם כותב מה שבא לו... וחוץ מזה שנורא נחמד להכנס לאתר סרט ולראות את Birth במקום החמישי בשוברי הקופות באנגליה (עם 4 מליון למקרה שתהיתם). החדשות הפחות טובות (ההרבה פחות טובות...) הן שהסרט צפוי להגיע אלינו ב....16.12. יאפ, אחרי שחיפשתי באתרים לראות אם התאריך שונה, הוקדם, יש אתרים אחרים שנותנים תאריך יותר נחמד, מסתבר שכנראה שלא...

love amor

New member
רוצים לשגע אותנו../images/Emo3.gif

כ"כ קשה לקבוע תאריך? אני מקווה שזה לפחות יצא ב-16 ולא בחודש הבא..
ותודה על העדכון

shiray

New member
כן...

לפני חודש הייתי משתגעת מהתאריך הזה... עכשיו כבר לא אכפת לי מתי הסרט ייצא- העיקר שאני אדע מתי כבר, ואדע שזהו- בתאריך הזה זה ייצא.

Kidmaniac Liron

New member
אההההההההההה סוף סוף!!!!!!!

שירה, קבלי ח"ח (צבא או לא?!) על ביצוע מהיר ויעיל! עכשיו דירבלאק אם זה לא נכון!

shiray

New member
חחחח תני לי עד יולי עם כל

הראשי-תבות האלה!!!! וחתיכת ביצוע מהיר- גם הספקתי לישון באמצע (עד שאמא שלי צלצלה אליי לחדר להעביר לי שיחה.... כמעט השתגעתי). ואני כ"כ מקווה שזה נכון!

למעלה