עדכון לגבי קניה

sharontze

New member
עדכון לגבי קניה

טוב, לאחר לבטים קשים איזה מחשב נייד לקנות, התקבלה ההחלטה........ לקנות מחשב נייח!! אחרי שביררתי ונדנדתי לכם (תודה על הסבלנות), ובדקתי בהמון אתרים וחברות, הגעתי למסקנה שכנראה זה עדיין לא הזמן לקנות נייד, ושבחצי מחיר אני אקבל מחשב נייח שיהיה בעל תכונות עדיפות פי 2 לפחות. כנראה שעדיין מחשב ניי זה פינוק יקר יחסית לנייח (למרות שמכתבות עיתונאיות ניתן היה להבין שהפער ממש הצטמצם) אז תודה על העזרה בכל אופן, ואולי המחשב הבא שלי (בשאיפה שזה יהיה עוד הרבה זמן) יהיה נייד סקסי וכוחני...

הפסד שלך ../images/Emo8.gif

אם אין לך תקציב אז כמובן עדיף לקנות נייח מאשר לא לקנות בכלל...

sharontze

New member
פשוט, מדי פעם מתפרסמות כתבות על

צמצום הפער במחיר בין ניידים לנייחים. בפועל זה לא ממש ככה, ועדיין אם ניקח 5000 ש"ח, נוכל לקבל עבורם מחשב נייח מאוד מאוד חזק ואמין, או נייד בינוני ומטה. אז כנראה שעדיין נייד( ולא משנה אם זה DESKTOP REPLACMENT או מיינסטרים) זה לוקסוס שעולה ביוקר, תמורת פחות ביצועים. אז מכיוון שאני לא "איש - עסקים - שנוסע - וצריך - את - המשרד - איתו" /סטודנט - שמתקתק - הרצאה - ישירות - לנייד" כנראה שעדיין השוק הנייד לא בשל עבורי... לא ככה?

הפערים באמת הצטמצמו

לפני 3-4 שנים ויותר נייד זול עלה 3000$, מאז המחירים ירדו בחצי מחיר בממוצע. נכון, עדיין הם עולים הרבה יותר מנייחים, אם עם זאת אין מה להשוות למחירים של לפני כמה שנים.

sharontze

New member
ב 97 קניתי THINKPAD 300ED

ב 7500 ש"ח. פנטיום 1 עם 133MHZ מהירות ו 16MB !!! זיכרון. HD 2.1 ג'גה.... ללא USB (מי שמע על זה אז), עם CDROM ללא צורב (כנ"ל) אז הוא נחשב למחשב מעולה, עם נתונים מרשימים... המחשב עדיין פועל, בלי תקלה אחת!!! בכל שנותיו (למעט הסוללה שנפטרה די מזמן). כלומר, גם לפני 9 שנים מחשבים ניידים היו בטווח המחירים הנ"ל...

gozala

New member
ב-97 רכשתי את הנייד הראשון שלי גם

זה היה ב-NY, נסעתי מלונדון (שמשום מה הייתה הבסיס שלי לנסיעות במשך הרבה מאוד שנים) ל-NY ורכשתי שני ניידים (זה ממש מחדל אצלי, אחד כמעט לא היה בשימוש, לא מסוגלת לזכור אפילו למי נתתי אותו במתנה) הראשון היה טושיבה שפעל עד לפני כארבע שנים ונימסר במתנה בעודו עובד. הנוסף היה שארפ, עד היום יש לי למזכרת את ספר ההפעלה שלו.
הם עלו 1500$ ליח'. לא מסוגלת לזכור כמה זה יצא בשקלים...

למעלה