עדכון לגבי עדשות מגע

עדכון לגבי עדשות מגע

היינו היום אצל הרופא. היו לו המון המון תעודות המעידות על המומחיות שלו, כולל בהתאמת עדשות מגע, ניתוחי ליזר וכו´. בחור נחמד למדי... בכל אופן, הוא בדק את צביקה ואותי, ופסק שאנחנו שנינו יכולים להשמתמש בעדשות מגע, למרות הצילינדר הקל שיש לשנינו - פשוט הפוקוס של הדברים לא יהיה מדוייק לחלוטין - כמו סטיה של רבע מספר במשקפיים או פחות. בכל אופן, בגלל שאנחנו עושים ביחד, זה יעלה לנו 800 ש"ח לזוג, במקום 900, וכמובן שיש את 50% ההנחה על הזוג הבא שנרצה. כמו כן, אנחנו יכולים להחזיר בתום חודש, אם לא התרגלנו עדיין. האמת, חשבתי שהמחיר יהיה יותר גבוה. קראתי פה לפני כמה ימים שהילה והגבר שילמו 1300 ש"ח על העדשות.... אנחנו הולכים ביום ראשון לבדיקה של 20 דקות עם העדשות, שנראה אם אנחנו עומדים במשימה, ואם כן, אז יהיו לנו עדשות תוך שבוע. אז יש לנו חודש שלם להתרגל. אני מקווה שיהיה בסדר. כמו כן, יש לי מדידה ראשונה ביום חמישי, ואני נורא מתרגשת....

בוקר טוב וברוך שובך.........

היית אצל ד"ר עמי הירש? סתם...יש לי סנטימנטים לבחור. השילוב של נחמד+תעודות+סופרלטיבים אחרים מזכיר לי אותו. לא הצלחתי ממש לקרוא חוויות מהחתונה שלכם בלאס וגאס. האם פירטת או שלא חיפשתי במקום הנכון? עידכונים בבקשה?

הי אתי, מה שלומך?

האמת שפירטתי כבר אתמול לגבי הנסיעה והחתונה. בכדי לא לתפוס מקום אנא בדקי את הודעותי מאתמול - והיו הרבה... היינו אצל ד"ר מיכאל כהנא, מת"א. מכירה?

אויש....חבל

לא ממש חשוב כרגע. העיקר שאת נשואה ומרוצה ובטח שזה יעלה בהמשך בחזרה למעלה אז אוכל לקרוא.

שירי71

New member
צילינדר כן או לא - ומחירים

יעל, המחיר שהילה שלמה (וגם אני עומדתלשלם כזה ) הוא בגלל הצילינדר בעדשות, דבר שמייקר מאד עדשות רכות. לגבי רכות ללא צילינדר המחיר שאתם משלמים הוא הסטנדרט, זה לא שהרופא זול - זה עדשות שאינן בהזמנה מיוחדת ולכן. חוץ מזה אני מאד שמחה עבורכם שמצאתם רופא מומחה ושלשניכם זה מסתדר!!! שיהיה בהצלחה עם זה

תודה שירי, אני אכן מקווה שלא

נצטרך את הצילינדר. בשביל זה אנחנו עושים את "המבחן" בשבוע הבא. אתי, אני אעלה את ההודעות למעלה בשבילך.

יעלי2

New member
איך מגיעים לרופא המומלץ

אני מרכיבה משקפיים 4 שנים ומתכננת להתחתן בפברואר. אשמח לקבל המלצה ממך לגבי רופא העיניים כדי לחסוך חיפושים וריצות. בתודה מראש

לגבי רופא העיניים

קודם כל, הוא היה רופא נחמד מאד. אין לי הרבה ניסיון איתו, חוץ מאשר פגישה אחת אתמול, אבל אני אוכל לתת יותר פרטים עוד שבוע. בכל אופן, שמו הוא ד"ר מיכאל כהנא, והוא יושב ברח´ שמריהו לוין 16 בת"א. הטלפון אבד לי כרגע, אבל אפשר לשאול ב - 144. אני חברת מכבי, אז אני יודעת שהוא מקבל דרכם, אבל לא יודעת על קופות חולים אחרות.

יעלי2

New member
רופא ענינים לגבי עדשות-פרטים

ראשית תודה על ההפניה. גם אני חברת מכבי ואני אפילו חושבת שכשעשיתי את המשקפיים הראשונים הלכתי אליו לאיבחון. מומלץ ללכת לרופא עיניים כדי לעבור לעדשות או שמספיק ללכת לאופטומטריסט? אגב ד"ר כהנא היה מקצועי וגם נחמד. מצפה לתשובתך. בתודה מראש

לפי מה שאמרו לי רצוי ללכת לרופא

שצריך לבדוק את התאמתך ואם אין לך בעיה בעיניים. אבל תקראי את ההערות שנתנו לי כאן אתמול, כי אני ממש לא המומחית לנושא.... יש המון אינפורמציה מבנות מנוסות שיש להן עדשות כבר שנים.

Sharon_1

New member
הוא רופא מקסים!!!!

הרופא הכללי שלי (שהוא בן אדם מדהים בפני עצמו) הפנה אותי אליו פעם. בגלל שהלכתי אליו ב"פרוטקציה" (הרופא שלי התקשר אליו) חיכיתי ממש מעט. אוי, איזה רופא נחמד ומקסים. (גם אני ב"מכבי" ד"א). והוא גם בדק את ליאור בדרך, למרות שליאור היה אז בקבע, ובכלל לא דרך מכבי. סתם היה נחמד. לא ידעתי שהוא מומחה לעדשות וכאלה. אבל הוא בהחלט מומלץ!! (ואפילו אין בעית חניה...)

שושקה@

New member
איזה קטע, דר´ כהנא הוא גם הרופא שלי

והגעתי אליו בכלל דרך הגניקולוג שלי... - בסוף יסתבר שלכולנו יש גם את אותו גניקולוג.

Sharon_1

New member
לי דווקא היתה גניקולוגית.

אבל אולי יש לנו אותו רופא כללי....

למעלה