עדכון לגבי מגדל אגד

four seasons

New member
עדכון לגבי מגדל אגד

אחד האפשרויות המסתמנות שהמגדל יפוצל לשני מגדלים של 30 קומות כל מגדל, בשלב ראשון יבנה חניון תת קרקעי ואם הפניקה של ה11 בספטמבר תרד, יכול להיות שבכל זאת ישקלו לבנות אותו כמגדל בן 65 קומות. נכון לעכשיו מה שיקבע לדעתי בעתיד איך יאוכלס "שער העיר" בנ.צ.ב.ה אומרים שבכוונתם לבנות את המגדל המרובע של עזריאלי, אבל לא כתבו מתי.

נא לא לנטוע בנו תקוות שווא...

ההודעה על ביטול פורייקט מגדל אגד בפעם הראשונה הייתה מספיק כואבת...

TheIllustrator

New member
האמת היא

שכרגע, אנני יודע מי ישכור משרדים בגייט. (למרות שעקרונית "כולו" כבר אמור להיות מושכר ולהיות מאוכלס ברגע שרק אפשר)

four seasons

New member
אני לא חושב שהבעיה נעוצה

בר"ג או ת"א אלה בעולם כולו, בעבר שבנו מגדל בסביבות מאה קומות ויותר ידעו מי יאכלס אותו, זה היה כשאמריקה היתה ארץ האפשריות. ת"א הולכת על בטוח והיום על בטוח זה בין 30 ל 50 קומות, כאשר הפינקה של ה11 בספטמבר תשכח ויהיה תהליך שלום, חברות שמחרימים אותנו מן העולם יגיעו אולי יהיה רלוונתי לבנות את מגדל אגד. מדינות כמו מלזיה לא סובלות מספטומים שסובלת ארה"ב וישראל, אני מניח שזה אחת הסיבות שאנחנו רואים פרוזקטורים במקום בניית התאומים מחדש, אז שלום, שלום, שלום, יביא לגורדים, גורדים, גורדים.

fireman

New member
בהחלט תקווה לזה

כי אף אחד לא אוהב ארובה ריקה לי נראה שזה זיבולי מוח.... לי נראה שיותר מ50% מהארובה הזאת עדיין "ריקה" ועוד יותר נראה לי שהם לא מכרו יותר מכמה דירות בודדות בארובה....

fireman

New member
אבל יש כאן אור בקצה המנהרה!

במקרה הכי גרוע נוכל לשים מכונת עשן על הגג ונגיד שזאת תחנת כוח

TheIllustrator

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

מצחיק! LOL
אבל תקשיב, יא פיסת צואה קטנה... מה אתה מבין בכלל תולעת!?
כמעט כל הדירות בגייט כבר נמכרו(נשארו משהו כמו 4-5 אחרונות, נכון ללפני חודש וחצי), וגם משרדים, לפחות לפני חצי שנה(לפני מות התאומים), הושכרו כמעט בכל שטח הבניין. אז על מה אתה מדבר, יא ארובה?
(ערן ע-נ-ק!!!)

למעלה