עדכון לגבי ה-DVD

EmancipationBoy

New member
עדכון לגבי ה-DVD../images/Emo41.gif

לפי מה שהבנתי ממוסיקה נטו הדי ויד י אמור להגיע לארץ בשבוע הבא הם רק צריכים להתעדכן לגבי המחיר... גם ה די וי די של ביונסה (למי שמעוניין ייצא בשבוע הבא)

True Colors

New member
גם אני הצקתי להם ../images/Emo6.gif

שלחתי להם מייל אתמול בלילה. תשובתם: "שלום, אנו בהחלט נמכור אותו, אבל נוסיף אותו לאתר בימים הקרובים, כשנקבל מידע יותר מדויק לגבי מחירו. המשך לעקוב! המשך שבוע נעים, צוות מוסיקה נטו".

eranmc

New member
אנשים קנאים נתנו לאלבום החדש...

כוכב מה שגרם לאלבום להיות עם 4 כוכבים, אני יכול להסכים עם דעות על אלבום שיצא ושמעו ממנו שירים אבל לא מאלבום ששום שיר ממנו אפילו לא דלף. תציבוע לאלבום למען השם הטוב: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=14126

eranmc

New member
כתבתי להם תגובה שם שזה יקר מדי

אני בטוח שבאמזון זה יעלה פחות, שווה לחכות ולא לרוץ לקנות.

G L 4

New member
לא Dual Disc, שניי דיסקים נפרדים...

אם זה היה DD אני חושב שזה היה מעט זול יותר...

האמת..../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

כדאי תכנס למאריה דיילי ותראה את הסירטון של OSD מסכנה.. הקול שלה נישמע ממש לא טוב...אולי זה רק השיר היחידי שנישמע ככה...קודם אני מעדיפה לראות עוד קטעים מיו טיוב ואז להחליט אם באמת כדאי לקנות..או שכדאי לוותר כי צרידות אני שומעת מספיק אצל המורה שלי לתנ"ך

EmancipationBoy

New member
מסכים

עד עכשיו לפי מה שראיתי לא ניראה לחי שהם השקיעו ממש בעריכת האודיו יש פה ושם תיקונים שהם עשו כמובן , כי יש לי את ההופעה המקורית מוקלטת אז אפשר לשמוע את ההבדלים ואת ההוספות חבל שלא השקיעו יותר כניראה שרצו לתת הרגשה של "לייב" ממש... בתוכניות אחרות שמאריה עשתה (SHINING THROUGH THE RAIN, SAVE THE MUSIC,ועוד..) ה"תיקונים"היו יותר יפים ניראה כבר...

יש באתר

www.mariahdaily.com שיר שאפשר לראות מתוך ה dvd שיוצא עוד מעט. היא שרה את השיר one sweet day מתוך סיבוב ההופעות של הלבום האחרון שלה שווה מאד...

G L 4

New member
יש גם הופעה של My All שהודלפה (לא משהו לדעתי)

וגם הודלף האודיו מ-Honey...

G L 4

New member
גם Vision of Love...

באתר של Best Buy, בעמוד של ה-DVD... *וואו, ההיי נוטס... וואו...*

למעלה