עדכון לגבי השופטים?

stan123

New member
עדכון לגבי השופטים?

עדיין replacements? התקדמות במו"מ? אני ממש לא מעודכן.
תודה!

הNFL יורק לנו בפנים

אני גם לא הכי מעודכן אבל אני יודע שהNFL החליט לצמצם את חבילת הפנסיה של השופטים ב75% ובתמורה העלאה סימלית של המשכורות. אחרי מו"מ ארוך הNFL לא זז יותר מידי מהעמדה שלו, וגם אחרי הביזיון של השבוע הזה עדיין הNFL לא זרק מילה אפילו לשופטים.

זה כבר נהייה ממש מרגיז, הNFL פשוט לא מעריך את הזמן של הצופים. כל פעם שריקה שטותית ואז דיון ארוך ואז צ'לאנג' ואז סתם איבדנו 10 דקות. שלא לדבר על ההחלטות היותר הזויות שמשפיעות על המשחק.
אני מניח שהNFL לא איבד שום הכנסות בגלל הביזיון הזה ולכן אין לו סיבה להיכנע לשופטים. אז אפשר להתלונן עד מחר אבל כל עוד הNFL שולט ככה בספורט האמריקאי אז לליגה מותר לעשות מה שבא לה.
זה כמובן טיפוסי לתרבות העסקית האמריקאית - לדפוק את העובדים ולקחת את הכסף.

מצד שני כל הפרשה הזאת מראה לי שהNFL תאגיד שמטרתו לעשות כסף וזהו. כל הצגה של הדרמה או מתח בספורט הזה נראית פשוט מזויפת, כמו כל השחקנים כמו ריי לואיס שצועקים לעצמם לפני המשחק כשהם יודעים שיש עליהם מיקרופונים. לאהוד קבוצה בNFL זה כמו לאהוד את הסניף המקומי של מקדונלדס.

בקיצור סתם אני מקשקש ב23:30 בלילה אבל באמת כל זה מוריד לי קצת את החשק. גם השביתה בNHL שעם הליגה הזאת כבר גמרתי סופית.

DS9

New member
לגבי השביתה בNHL

זו אחת השביתות היותר מטופשות שיצא לי לשמוע עליהן. אני מבין את הויכוח הכספי, אבל האם יהיה להם כסף לריב עליו אם העונה תבוטל?
הרי הם שבתו המון בשני העשורים האחרונים (אם אני זוכר נכון 4 פעמים מאז 92).
הליגה רק מתאוששת מבחינת הפופלריות שנפגעה בשביתה שמחקה עונה שלמה, ועכשיו הם שוב מתחילים.
הייתי רוצה להאמין שיש מבוגר אחראי שיסביר לשני הצדדים, שלגברים גדולים בלי שיניים אין הרבה ביקוש ושאין חלוקת רווחים אם הקבוצות לא משחקות.

מצטער על הנושא שלא קשור לפוטבול אבל זה פשוט מרגיז אותי

stan123

New member
סיני, אם היתה אלטרנטיבה

מילא. אבל ה NFL כ"כ חזק כי הוא רציני. תראה את פאר אירופה - הכדורגל האירופי. ופאר היצירה הזה נופל בצופים שלו (פר קפיטה כמובן) מה NFL, הספורט הכ"כ אמריקאי-איזוטרי הזה (אתה זוכר את האקסל שללחתי לך). וזה הרי "ספורט נטו". ה NFL תחת גלגוליו השונים לקח ליגה עלובה שהיא היתה הרבה פחות משמעותית מהמכללות והפך אותה לסיפור הצלחה מרשים.
אבל אתה צודק. אני מתחיל לאבד סבלנות שאני רואה משחקי מקצוענים לבד. מכללות זה עדיין כיף.

NHL הם כמו ההסתדרות, קודם כל שובתים.

חוזרים לויכוח הנצחי ספורט אמריקאי מול אירופאי

כנראה הוויכוח הזה אף פעם לא יסתיים אבל כל הסאגה הזאת מוסיפה נקודה לזכות הספורט האירופאי, או יותר נכון מחסירה נקודה מהספורט האמריקאי.

אבל כן הבעיה הגדולה של ספורט אירופאי זה שכדורגל משעמם...

kibibo1

New member
מבאס מאוד

אני הייתי הראשון שזיהה את הבעייה
הגיע הזמן לאיזה סופר טאנקר שיפוטי
או לכל היותר לאתנחתא קומית

למעלה