עדכון לגבי הנקיון

i l a n n a

New member
עדכון לגבי הנקיון

היום החלטתי לנקות ולהמנע משימוש בחומר הספציפי שלפי דעתי גורם לי להיפו... והנקיון הסתיים בשלום!! מה שרק חיזק את דעתי שיש משהו בחומר שגורם לי להיפו...

תנסי לגלות איזה חומר עושה לך את זה.

תנסי לגלות איזה חומר עושה לך את זה. תכתבי, ואני מבטיח לנסות גם.

i l a n n a

New member
אז ככה:

מדובר בחומר בשם דורגול של יעקובי. המוצר אמור (ועושה בפועל...) להסיר אבנית מהמקלחת... על הבקבוקון אין פירוט של החומרים שמכיל המצור אבל... יש כאן כיתובית "החברה אינה אחראית על נזקים העלולים להיגרם עקב שימוש לא נכון במוצר" ועולה השאלה: האם הכוונה היא לנזקים מסוג זה שאני מפרטת ע"ג הפורום או שמא מדובר על נזקים שהחומרים גורמים לאמבטיה???????? אני אנסה ליצור קשר עם החברה...

מעניין אם ריחות חריפים ../images/Emo141.gif

יוצרים מצבי מתח או מצוקה, למשל יש אנשים שמתמכרים לריחות מסויימים, כמו ריח של נפט, או ריח של דבק. אולי קיים ההפך, ריחות מסויימים שגורמים לדברים ממש טובים אני עדיין חושב כמו הנרי שזה הספורט שבניקיון. ואם הפעם לא קרה היפו, יכול להיות שבגלל שהתחלת עם רמה גבוהה יחסית. כשאני מטאטא אז אני רואה שאני מפעיל הרבה מרץ והרבה תנועות מגוונות. שיהיה בהצלחה.

desertm

New member
פרס נובל לפיזיולוגיה או רפואה

הפרס ניתן השנה לשני חוקרים שחקרו את מערכת חוש הריח אצל בני אדם, והשפעתה על המוח. חומר מעניין לקריאה, ומתקשר ישירות לדעתי לתחושות שחשת כהשתמשת בחומר המסוים לניקיון. יכול להיות שבסופו של דבר ימצאו שלארומתרפיה יש בסיס מדעי?!

למעלה