עדכון לגבי האתר

Variety

New member
עדכון לגבי האתר../images/Emo70.gif

עדכון לגבי האתר: סיימתי לכתוב את כל השיטות חוץ מאחד (העין השלישית) שאני רוצה להוסף אותה ולהזכיר בשיטת ווילד כל מיני דברים לגביה. הוספתי את ההסבר לחלומות צלולים מה"מאמרי הפורום" שכתבתי בשביל האתר, נשאר לי להוסיף: פרק "היקיצה בחלום" שמסביר איך להשאר בחלום ולא להתעורר, להגביר צלילות, וכו.... ופרק "שליטה מלאה" שמתאר איך לשלוט בחלום, איך ליצור דברים וכו... את האפליקציה, שיקח לי טיפה זמן. רשימת ספרים (את זה אני מוסיף הכי הכי בסוף) ולתרגם את האתר לאנגלית שזה החלק הקל ביותר. אני גם צריך לעשות גרסה גרפית שתתאים לאתר באנגלית. בקשר לכל מה שקשור לחוויות חוץ גופניות, חלומות משותפים... אני אוסיף אחרי שהאתר כבר יעלה - כי זה משני. חלומות פז, Variety-

אודין

New member
נשמע נחמד...../images/Emo50.gif

מה הכתובת של האתר? הייתי רוצה להציץ ולקרוא...

Variety

New member
תגובה

כרגע עוד לא העלתי את האתר לאינטרנט. אני אעלה אותו כשאסיים אותו. אבל הכתובת שלו תיהיה: www.lucid.co.il דרך אגב, הכתובת כרגע מובילה לפורום הזה - כתובת קצרה. Variety-

Cheetah

New member
למה לא

לעלות את האתר קודם ואחר כך לדאוג להקמה שלו? אפשר גם ככה,-- אני יודע(בערך) בקשר לאתר שלי... המממם אני כרגע מנסה לכתוב סיפור קצר.. מה שאומר שאם אני מצליח להביא את עצמי לכתיבה(שזה לא קורה יותר מדיי) שאני לא כותב תוכן לאתר... או אפילו לא מעלה את מה שכתבתי על זיכרון חלומות לא בסדר... ממש לא בסדר אני לא בסדר

shabaz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קטעים... עלה האתר חסר השם חסר הצורה...ברוכים הבאים. זה דרך אגב, אממממממ, קצת הפוך הכתב, אתה יודע... אתה צריך לכתבו הכל ההפך כדי שזנה יהיה נורמלי... אני אישית, לא אוהב לבלות ערב שלם בפיענוח מה כתוב שם.

דנה^^

New member
אממ.. אז אולי

תבדוק את ההגדרות אצלך, אצלי האתר עלה בסדר גמור, האותיות כתובות בו בסדר הנכון, לא הפוך...

Cheetah

New member
דווקא מוגדר לו שם

להשתמש ב charset windows-1255. כלומר עיברית, הוא יאמר לנסות קודם כל עיברית נורמלי של ווינדווס ובכל מקרה הוא ינסה את זה קודם, כי המילים הראשונות הם בעיברית. באיזה תוכנה אתה משתמש? תבדוק איזה אנקודינג בחור מתי שזה לא עובד ותגיד לי בקשה.

Cheetah

New member
אצלי זה עובד

ב hebrew (windows בתור ברירת מחדל אבל זה עובד גם ב ISO ויזואל וגם ISO לוגיקל. שאתה לא יכול לצפות ליותר מזה מאתר בעיברית. אני תוהה אם הדפדפן שלך תקוע על אנקודינג מסויים ומסרב לשנות אותו אוטומטית. בכל מקרה אני יוסיף את הפירוט של השימוש בצ´רסט עיברי בעוד מקומות (כמו בכל הפריימסטים) ואולי זה יפתור את הבעייה אצלך.

למעלה