עדכון כדורסל

עדכון כדורסל

הוכנס לעמוד הראשי לשרית-נא בדיקת מועד מסומן טורניר אור יהודה. לראובן-ביקשתי מרני-רן-שי שישלח הצעת מחיר לטורניר אלקנה-עדכן אותי שהענין נסגר. למיכל שימי לב לשינוי מועד טורניר חדרה-יש עוד קצת זמן ואבל צריך להתחיל להפיק ההזמנה עם שרית ולתכנן המשתתפות יחד עם ערן תורג'מן. ערן יוציא פקס אלינו לכל מה שהוא לוקח על עצמו-בד"כ (כמו ברחובות) הוא לוקח על עצמו את הרוב,(ואני משתדל לא להפריע לו בכך).

היי דני

טורניר אלקנה - החוזר יצא לדרך. רק מה? אחרי שיונת הדואר באה ואספה את השק הכבד עם המעטפות ובהן החוזרים התקשר צוק וסיפר שמנהל המתנ"ס הוא כבר לא ההוא שרשום בחוזר. אחרי הגהה שלך ושל ברטי שאישרו את הכתוב בחוזר החוזר יצא. באתר יופיע החוזר המתוקן אבך בדואר יגיע החוזר כפי שאושר ע"י ברטי ועל ידך.
טורניר חדרה - זז ל 24.2.05, קיבלתי. אחרי טורניר אלקנה נעבוד על החוזר. נא להעביר לי בצורה מסודרת את שמות הקבוצות להן יש לשלוח את החוזר.
טורניר או יהודה - חדש ובתכנון.
על הרך הנולד. רשום. בבוא הזמן, העבר אליי את הפרטים ונוציא חוזר. (אג"ב מה קורה אצלך האם אתה בקרוב יתווסף לך התואר סבא??)
טורניר מגדל - אליפות צפון
, לי באופן אישי תאריך בעייתי. אבל יש עוד (קצת זמן). ועכשיו אחרי שהתעדכנו, אני הולכת לקחת את ה
שלי כדי שהגרון יבריא והחום ירד.

היי שרה

למה כדורים..........? גם את בין החולים.......? אז שתהיה לך רפואה שלמה מכל הלב ומהר....אני רק עכשיו מתאושש מ -3 ימים כאלו...היה נורא....! ביי ראובן

כן שושי, גם אני בין החולים ../images/Emo185.gif

אבל עכשיו קצת יותר טוב. מחר מצפינה למוקדמות שחייה
במבואות חרמון, מקווה לעורר שוב את החב'רה הצפונים שדופקים ניפקדות מהפורום, הם כנראה שוכחים שיש להם עסק עם צפונית במקור. לגבי הבאולינג, בשבת אסיים את ההקלדות לקראת התחרות של ה 31 לינואר, וביום ראשון אהיה בקשר עם בן פורת יוסף
, האיש והמחשב, ואעדכן אותו בפרטים.

תשובה מסודרת ...לשם שינוי?? אל ת...

אלקנה- מדובר על מיכה פולק-המאמן הכמעט הנצחי במקום(אגב שאני מאד מחבב) לא קריטי שהוא סומן-מגיע לו עוד קרדיט משנה שעברה.אגב...סתם... דווקא לי יש בעית יונים מול המשרד...תבררי עם היונה שלך אולי היא יכולה לקחת גם את היונים אצלי....כבר מתחיל לגרד לי.. חדרה: ערן תורג'מן אמור לשלוח פקס לאישור המועד האמור וכן מפרט מה הוא לוקח על עצמו,מה אני צריך ממך...זה לתקן התאריך לשנה הנוכחית להוסיף את מתנ"ס רחובות (שהיום דיברו עימי לאפשרות הגעתם)וכן את יתר הקבוצות שהיו בשנה שעברה ולשלוח אלי במייל -אני כבר אעשה התיקונים לאחר ברורים עם הקבוצות. או....ר יהודה-נדמה לי שיש באותו יום מוקדמות כדורגל-כך לפחות סומן בתיכנון בתחילת השנה-לכן מבקש לאשר מועד זה בברור.. ולא נזיז מעט. מגדל-ידעתי שאני לא יכול לבנות עליך מגדלים... מה שבכל זאת לא הבנתי זה הכתר... מה כאילו מלכות הצפון? של יגאל בשן או של המלך צצצצצצשקין ג'וניור ה-3 ? לגבי הסאב אווי התשובה בעינה: מבייצות בסבבה....תרם ראיתי חסיד בסביבה שפוצח בריקוד כך שהחסידה עדין בוששת.. דרכך שוב לראובן-שושנת העמקים -לשריון המיניבוס לאלקנה-אני ביקשתי ורשמתי לחב'-צריך לחזור ולשאול כמה ולמה .. מי נגד מי...מה אני אגיד לך בזמנו היינו עולים לשחק גם שהיינו פצועים! טוב ראובן בלי עצבים... אני יודע שכדור באולינג זה כואב?!

ולרגע חשבת שאאמין????

דף הוראות תקבל ממני ביום ראשון, אחרי שנארגן את העניינים עם הבאולינג.

למעלה