עדכון יקירותיי...

עדכון יקירותיי...

היום היה יום קניות...:) קמנו בבוקר, נסענו לת"א, חיפשנו חניון פנוי שעה וחצי שערך, ישבנו לקפה והתחלנו את הסיבוב ברחוב אלנבי. טיילנו וטיילנו ראינו, והתרשמנו ופה ושם גם קנינו והיה ממש נחמד. אבל אני לא אשאיר אתכן ככה ולמרות העייפות אני אפרט. אני פריקית של חולצות טריקו בקיץ, זה הכי נושם והכי נוח והכי לא נדבק אז בעונות הייתי ולא התלהבתי בכלל כי הטי שרטים שלהם גדולים מדי וממש לא לטעמי. במתאים לי התעלפתי קלות מהמחירים וזה גם בד שכמעט לא קיים אצלם (למרות שבחנות העודפים שלהם באלנבי יש דברים לא רעים כל כך מבחינת חולצות). הייתי בגולברי ואין להם דברי יום יום פשוטים אבל יש להם ג'ינסים חביבים במידה 48, אני חיפשתי משהו חלק ולא מצאתי אבל כדאי לבדוק את זה, האפליקציות לא ערביות כל כך והמחירים לא בשמיים. ליד קסטרו הגדול באלנבי יש חנות שאני לא זוכרת איך קוראים לה אבל יש להם את כל הג'ינסים של קומו, עד מידה 50 אבל במידות הגדולות ההיצע נמוך מאוד ולטעמי המכנסיים לא מתרחבים מספיק מה שגורם להם להיות מאוד לא מחמיאים לבעלות ירכיים. את המצאיות הכי מדהימות שלי מצאתי בחנות בשוק בצלאל. קניתי שם 6 גופיות טריקו, 2 חלקות עם מחשוף מרובע, 2 עם מחשוף סירה ודוגמת טאידאי עגולה עם חרוזים תפורים בצד ו-2 עם גימור סרוג גס שעלו לי ביחד 30 שקל...אתן קולטות מה זה? 5 שקל לחולצה של גאפ....הייתי בשוק. אמא שלי מצאה שם חליפה של ג'אמפ מפישתן מהעונה הקודמת ב-20 ש"ח. יש שם גם חנות בגדי ים שממש מצאה חן בעיני אבל בשלב שהגענו אליה כבר ממש לא היה לי כוח למדוד...פעם הבאה אנ י בטוח הולכת לשם יותר מוקדם. הגזית השלישי (זה המבודד, לא זה שיש מולו עוד גזית) בשינקין הוא חנות עודפים ויש שם המון דברים מקסימים, ראיתי מגפי זמש שעלו לפני שבועיים 350 שקל ב-100 ש"ח אבל צריך לקחת בחשבון שהמידות הן בד"כ 40-42 ושקשה למצוא פחות מזה. שווה סיבוב. המשכנו ללכת באלנבי ופתאום קרץ אליי שלט של "מגפיים ב-49 ש"ח" הלכתי לבדוק הכצעקתה וראיתי חנות מלאה מגפיים מדהימים. שאלתי את המוכר באילו זוגות מדובר בחנות והוא אמר שכל שני מגפיים עולים 50. חשבתי שהוא התכוון שזוג אחד= שני מגפיים= 50 ש"ח, אבל לא ...הוא לא עבד עליי בכלל...הוא באמת התכוון לשני זוגות... אז אני קניתי מגף ברך אדום עם שרוכים על פלטפורמה מגניבה, אמא שלי קנתה מגף נמוך בבז' עם ריצ'רצ'ים. אנחנו חובבות לפטפורמות אבל גם למי שרוצה עקבים ושפיצים וכאלה יש שם מבחר לא רע בכלל....אין לי כתובת...תחפשו את הפרסומת על חלון הראווה... אחר כך עברנו בעוד חנות נעליים שהציעה את כל העונה שעברה של גזית, קריזה וקאיה ב-80 ש"ח אז אני קניתי כפכף חום סגור מדהים ואמא שלי קנתה סנדל שחור עם דוגמא אפורה כזו באמצע שלו... גיליתי חנות שקוראים לה אנה והיא מחזיקה את כל הג'ינסים של קומו ואת כל הקולקציה החדשה של חברת בנג'מין. שם כבר פחות זול מברוב בחנויות אבל עדיין לא יקר כמו בעונות או מתאים לי והמחירים לא עוברים את ה-160 ש"ח לפרטים יומיומיים. ראיתי שם חצאית מדליקה ביותר אבל איבדתי את אמא שלי אז לא היה לי זמן להתעכב. אמנם מכנסיים לא מצאתי בכלל, וגם לא חצאיות ופיג'מות אבל 6 חולצות, מגפיים, וכל מיני תכשיטים ודברים לשיער בנזק של 100 שקל זה מרשים. וגם נשארה לי עוד כמעט כל המשכורת לבזבז במקומות אחרים. ביום ראשון אני עושה את הדר בחיפה אז אני אביא עוד עידכונים מהשטח. מקווה שהועלתי... ואם מישהי יודעת איפה למצוא ג'ינסים מתרחבים סטרצ'יים לא בעונות או מתאים לי, שרק תגיד... לילה טוב, או בוקר טוב....זה עניין של השקפה.

גנסים מחברת קומו

דבר ראשון תתחדשי על הבגדים...הדבר שעושה לי את היום זה למצוא בגדים שעולים עליי ושאני גם אוהבת אותם. אז תהני מהם! ממש עזרת לי עם העדכונים "מהשטח" כי שבוע הבא אני עושה גיחה לת"א גם בשביל לחדש את הארון .לצערי הרב בתור חיפאית אין מציאות גדולות פה . אני אומרת לך מעכשיו שבהדר המצב על הפנים הייתי שם היום בבוקר , זה פשוט לא יאומן אין כלוווםםםםם . זאת אומרת יש המווןןן בגדים יפים אבל לא במידות גדולות, המידה הכי גדולה שם היא בערך 42-44. יש חנות בכיכר קריית אליעזר שלא הרבה מכירות אותה , היא ממש באמצע הכיכר (מול בנק פועלים) אני לא ממש זוכרת את השם שלה אבל היא חנות בגדים גדולה, זולה ומעולה. יש בה מטי שירט ליום יום, עד לבגדי ערב ממש נחמדים. בכל אופן יש שם גינס'ים מחברת קומו, אמנם המבחר לא תמיד גדול אבל זה תלוי, את צריכה לשאול את המוכרות שם מתי הם מביאים אספקה כי אז יש מלא גינסים. קניתי משם 2 גינס'ים של קומו והם פשוט מהממים!!! הם פשוט נחטפים שם הגינסים. בכל אופן בהצלחה ! רוי

silvey

New member
פרטים נוספים על גינס קומו....

זו פעם ראשונה שאני שומעת על הגינסים של חברת קומו. לא מצאתי מידע נוסף ןלכן, שתפו אותי בידע שלכן:איפה נמצאת חברת קומו? האם מקומית? היכן אפשר להשיג את הג'ינסים שלה, ואם אפשר באיזור ת"א. בתודה מראש, ציביה

למעלה