עדכון טרום ניתוח

maytalita

New member
אמאלה, מה תפוז עשה? לא ברור לי מה פשר הקובץ

המצורף- טרם הספקתי לכתוב והוא, יעיל שכמותו, כבר עשה לעצמו send ואפילו צירף קובץ. מוכשר! אז הייתי בתלה"ש היום לקבל הדרכה בקשר לניתוח. אני צריכה להגיע במוצאי שבת ואני רשומה ראשונה ביום ראשון (כן, מייקי, ביררתי
) למען האמת לא כ"כ הבנתי למה היה כ"כ חיוני להגיע לשם היום. חיכיתי שעות בשביל לדבר 2 דקות עם האחות הראשית (שלא מתהדרת בתכונות כמו- סבלנות, חייכנות או אמפתיה, אם יורשה לי), דקה עם רופא ואולי 2 וחצי דקות עם המרדים... אבל נו מילא, בירוקרטיות.. לפחות פינקתי את עצמי בעסקית במסעדה שפינטזתי להגיע אליה במשך הרבה זמן (מסה בת"א). לכאורה, מעל פני השטח אני לא מתרגשת (לעת עתה), אבל נראה לי שמנגנוני ההכחשה עובדים חזק, כי היום בתלה"ש הגוף בהחלט "דיבר"- ידיים לחות, דופק מהיר.. סו, הו אם איי קידינג?

שיעבור ../images/Emo50.gif חמודה ../images/Emo24.gif

אז עכשיו את יכולה להיות רגועה שלא תשלחי הביתה בדקה ה- 99.999
מקווה שביררת גם מי רשום לניתוח ושזכרת לבקש מהמרדים כדור שינה וואליום- או שהחלטת להיות גיבורה?
דווקא כשאני הייתי האחיות כולן היו מאוד מאוד נחמדות ואמפטיות. ושאלה קטנה: באיזה שעה הגעת ובאיזה שעה יצאת? כדי שאדע למה להתכונן בשבוע הבא
ושלא יהיו לך שום תוכניות לפגוש אותי שם
ושוב שיעבור בקלות ובהצלחה

maytalita

New member
תודה, נשמה שלי ../images/Emo24.gif

אני רשומה אצל סוריאנו (
) ברורררר ששמעתי לעצותייך החכמות וביקשתי שירשום כדור שינה וואליום ללפני הניתוח! לגבי האחיות- לא יודעת.... אני פגשתי רק את האחות הראשית- נאוה- לא יצא לך לדבר איתה? הגעתי ב-12 ויצאתי ב-2 ומשו. הם מראש אומרים שזה יכול לקחת משו כמו 3 שעות. בהחלט אין לי שום תוכניות לפגוש אותך בבי"ח! בכל נסיבות אחרות, בשמחה!

קרנון32

New member
המון בהצלחה ../images/Emo13.gif

נאוה מדהימה!!! לפחות לדעתי גם היא קיבלה אותי בפגישת טרום ניתוח היא פשוט המפקדת שם כולן מדהימות אני דווקא חשבתי לתומי שאוכל לבקש שתלווה אותי לחדר ניתוח ושתהיה איתי בזמן ההרדמה תבדקי אולי סתם היה לה יום לא מוצלח, כי לי היא נתנה הרגשה שהיא ממש אחראית ואפשר לישון בשקט היא מאד דואגת לכולן שיעבוק בקלות ומוצלח ביותר

maytalita

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif

אז אולי באמת נפלתי על יום לא טוב שלה.....

מעולה../images/Emo13.gif

את בידיים טובות. יצא לי לפגוש גם את נאוה והיא הייתה ממש בסדר, אולי באמת נפלת על יום לא טוב שלה. ולגבי העצות- כל הזכויות שמורות לזוזו

זואילי

New member
המון המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הכחשה זה מצויין לשלב זה! שיעבור מהר ומוצלח ותחזרי אלינו כחדשה... נאווה באמת נחמדה כמו שכבר נאמר ואת בידיים טובות אז מהבחינה הזאת אין צורך לדאוג. אני שמחה שקיבלת את כל הטיפים ממייקי. אוהבות אותך פה וחושבות עלייך

מנדליקה

New member
בהצלחה

ממרחק של שבוע אחרי - אני יכולה רק לאמר, שחוץ מכמה ימים אחרי הניתוח שבהם את קצת "הפוכה" בסה"כ מחכה לך החלמה די פשוטה וימי חופש נעימים - תנצלי אותם. צוות האחיות במחלקה מקסים ובאמת עושים הכל כדי להקל עלייך. אני דווקא נזקקתי לכדור שינה אחרי הניתוח (תלוי מי הנוחרת שתהיה איתך בחדר). מזל שהיו לי אטמי אזניים. מאחלת לך שיעבור בקלות, ושתשמעי רק בשורות טובות כשתפתחי את העינייים.

maytalita

New member
ממממ אטמי אוזניים? לא חשבתי על זה..

מקווה שאסתדר בלי.. המון תודה על האיחולים!
איך את מרגישה היום?

maytalita מן הסתם את בטח כבר אחרי../images/Emo57.gif

גם אני הייתי בטרום ניתוח יום חמישי (וניצלתי את היום לטיול עם אמא). ואושפזתי במוצ"ש... ובעלי היה צריך לישון ב
בחנייה
... מקווה שהכל בסדר
מחכים לעדכון
רפואה שלמה

למעלה