עדכון חשוב.

Digi Lista

New member
עדכון חשוב.

בעקבות מה שקרה אתמול ובזמן האחרון הגעתי להחלטה שחשוב לשים קישורים שיכולים לעזור,אני יודעת שזה לא שייך לנושא הפורום ואפילו מדכא לראות אותו בקישורים שלנו,אבל הבנתי שזאת התקדמות למציאת פתרונות,עזרה ותמיכה שלצערי אני לבד לא מסוגלת להעניק. לא ביקשו ממני לשים(היום דיברתי עם ההנהלה והם תמכו בי ולא רמזו שכדאי לי לשים קישורים-ממש ממש ממש לא),החלטתי מרצוני החופשי להכין קטגוריה של קישורים בנושא, בדקתי קישור קישור לפני שהכנסתי. אני מקווה כמובן שאף אחד מאיתנו לא יזדקק לאותם קישורים(חלקם קשים ביותר לקריאה,להבנה ולעיכול),אבל במידה וכן עמוד הקישורים מוכן לכול מקרה שלא יהיה. אני רוצה לציין גם שאני באופן אישי אמשיך לתמוך בכם בכול דבר(ואם תחליטו לשתף כאן על גבי הפורום הזה- שהוא לא שלי אלא קודם כול ובעיקר שלכם- אני לא אמחק/אתעלם) גם אם לא יהיו לי פתרונות ממשיים מעצם היותי פשוט אני.

Kenny Girl

New member
אני יכולה להגיד משהו?

חלכם או כולכם כבר יודעים שאני עכשיו ב"תהליכי השתקמות" כנראה שכל מה שהייתי צריכה זה מישהו שיקשיב- וכל השאר? זורם...

Kenny Girl

New member
חחחחחחחחח

וכן ראיתי את החתימה שלך <<חיבוק קבוצתי עם מי שמחובר\יהיה\היה מחובר>>

Kenny Girl

New member
אופס! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo163.gif

הנה אני הלא שייכת (הטמבל) *סורי, זה האייקון האהוב עליי*

Digi Lista

New member
רגע,מה איתי?../images/Emo3.gif...

(נניח שזאת את נייקו,את לגמרי לא טמבלית לדעתי, אבל את בחרת ולפחות את איתנו)
(זאת התוספת שלי לחיבוק הקבוצתי)

Haruka

New member
*"קאזה מו סורה מו קיטו" ברקע*../images/Emo104.gif

נייקו צ'אן... אני איתך... גם אני יצאתי מזה... תודות למיצ'ירו צ'אן שלי, ליסטה, ו-כולם. Arigato, minna.

Kenny Girl

New member
אני שמחה

IM HAPPY!!! הייתי מתחילה לשיר עכשיו את האפי של סיטה אבל... אני לא יודעת את המילים... ^_^*

אני יכולה גם לתת לכם ../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

תהיו חזקים בכל מה שאתם עושים. תעמדו על שלכם, האינטואיציות זה הדבר הכי חזק שיש לכולנו. שימו *@# על מי שמנסה להיכנס לכם לחיים כדי להרוס ולא כדי לשקם. וחיבוק ענק למנהלת שלכם שאין עליה!!!!!!
Digi Lista

Kenny Girl

New member
זה הוחלט סופית!!

<<חיבוק רב-משתתפי (דיג'ימון כמובן) ושמח>> זה היה קיטשי מדי? וליסטה, למרות שהוא לא כאן: |זורו|

יאללה! כל אחד מוסיף את עצמו לחיבוק!

אבל כל אחד כותב בהודעה שלו גם את מי שלפניו, כדי שתצא שרשרת יפה. הנה אני:

נ ד ר

New member
לא קשור לפורום אבל מוסיף עצמי

ל
הקבוצתי וילדונת כשיש כזו בעיה הדרך לפתרון זה לשתף אחרים, כשרע לך את צריכה לדעת שאנחנו כבני אדם זקוקים לאנשים אחרים כדי לחזק אותנו אני שמח שמצאת פה בפורום הזה את התמיכה והחלטת לשתף בבעיה, אבל עכשיו באמת בשבילך זו הייתה רק ההתחלה, תפני ליועצת של בית ספר זו לא בושה כשאני הייתי בגילכן וזה לפני המון שנים גם אני חשתי רע ובודד ורציתי לברוח מהכל ניגשתי ליועצת והיא אגב מחוייבת לשמירת סוד רק אם היא חושבת שהמצב חמור עליה לדווח ולפי מה שנראה לי המצב שלך לא חמור כי כבר הודת בבעיה ושיתפת אחרים אז תפני ליועצת תשוחחי איתה תפרקי (כמובן בהנחה שאת לא רוצה לפנות לאבא או אמא) את כל המתח ואת כל הדברים הרעים, תאמיני לי זה עושה טוב, ותמיד תדעי הכי חשוב לפנות לאבא ואמא אפילו אם אנחנו חושבים שהם יכעסו עלינו כי אין פה על מה לכעוס להיפך הם יעזרו אולי אז תביני שכל החרדות שלך הם סתם פרי דמיונך, ותגלי שהכל קל, הרי מה כבר יכול להיות קשה בגילך? תחזיקי מעמד ורק שתדעי שאני יכול בגילי להיות אביך בערך, אבל יש לי המון כבוד כלפייך על העובדה שבחרת להתמודד עם בעייתך ולא לעשות דברים שאחרים היו מצטערים עליהם. נשיקות חיבוקים והמון אושר חג שמח ילדונת.

Kenny Girl

New member
אני לא הולכת להסביר שוב

כי זה עבר עכשיו יש את העתיד ובשבילי הוא יותר טוב ברוכה הבאה

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifרבה לך נדר../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ממש מרגש לראות שאנשים שאינם חברי פורום באים ותורמים חיבוקים(מה גם שראיתי בפורום משוב את ההודעות שלך בנוגע לאותו עניין),זה באמת מתוק ונוגע ל

למעלה