עדכון חשוב מאוד למחר!!!

ofribecker

New member
עדכון חשוב מאוד למחר!!!

לפני כחצי שעה הודיעו לרביב מערוץ 2 שהם מבטלים את ההגעה מחר (לכל הפסימים - הנה, צדקתם). מיד יצרתי קשר שוב עם ערוץ 10 ומבחינתם זה מאוחר מדי כבר לארגן את צוות הצילום שלהם למחר. ערוץ 10 סגרו איתי עכשיו שהם באים למשחק הבא בעוד שבועיים ומה שהם דורשים כתנאי להגעתם וזה לא נתון לפשרה, שלא יהיה פרסום בשום גורם תקשורת משמעותי עד אז ושלמשחק בעוד שבועיים אנחנו מביאים רק אותם לצלם. התאריך 3.3.06 משוריין כבר מעכשיו והם מבטיחים שהם יבואו, אם התנאים מתקיימים. כל מי שהזמין למחר קהל, כדאי להודיע שלא תהיה טלוויזיה. רק עוד שבועיים.

ofribecker

New member
עדכון נוסף לגבי ערוץ 10

בשיחה נוספת הם שואלים אם ניתן להקדים את המשחק הבא ליום שישי הבא, קרי 24.2.06. אמרתי להם שנבדוק אם זה אפשרי.

modz0r

New member
איזה משחק זה?

איזה קבוצות אמורות לשחק בתאריך הנ"ל?

Da Deuce

New member
טוב מאוד

ככה הם יבואו לראות אותי נותן הצגה יום לפני היומולדת שלי

modz0r

New member
ועד משהו..

כבר כמה קשה בשבילהם לארגן צוות צילום.. להגיד שאם עד לעוד שבועיים לא יהיה פרסום משמעותי זה דיי מוגזם.. כי אם אנחנו רוצים שיכתבו על המשחקים בעיתון (כמו שאמרת עם הג'רוזלם פוסט), אז אנחנו "עוברים" על מה שהם ביקשו, לא?

ofribecker

New member
פרסום תוצאה בלבד לא נחשב

מה שערוץ 10 רוצים זה שלא יהיה פרסום בטלוויזיה, או כתבה גדולה בעיתון מוביל.

modz0r

New member
זה מרגיז..

ערוץ 2 אומרים שהם באים, אז ערוץ 10 אומרים שכבר אין סיבה שהם יבואו. ואז ערוץ 2 מבטלים ובשביל ערוץ 10 זה הודעה מאוחרת מידי, אז אף אחד לא בא. אני אומר שעוד כמה שנים כשהליגה תהיה מפורסמת והם ירצו לשדר אותנו, אנחנו נזכיר את זה, נגיד להם לא, ונלך לערוץ אחר! :)

Yo-man

New member
הסתדרנו 7 שנים בלי ערוץ 2 או 10

נסתדר עוד שבועיים. ו"ג'רוזלם פוסט", עם כל הכבוד, הוא לא כלי תקשורת משמעותי... חברים - קחו אוויר. לא קרה כלום. זה לא עניין של "כמה זמן לוקח לארגן צוות צילום", תחשוב על זה - השעה 21:30 ביום חמישי, קשה לי להאמין שאין לצוות משימה למחר, וגם אם אין - מי מתקשר לצלם, מקליט וכתב בלילה בשביל כתבה כל כך זניחה? תזכרו שאנחנו עדין בחיתולים ועוד כמה שנים, אם מישהו ירצה לשדר משחק שלנו אנחנו גם נפתח לו שולחן.

ofribecker

New member
חייב לומר לכם

מכל הלב - אמצעי התקשורת הצליחו לשגע את השכל עם כל הבלבולי מוח שלהם. מה שנשאר לנו, זה הליגה המקסימה שלנו. יש עדיין מקום להאמין שערוץ 10 אכן יגיעו למשחק הבא. את החלום של כולנו אף אחד לא ייקח בכל מקרה. יהיה לנו פוטבול בישראל כי אנחנו עושים אותו ושכולם יקפצו.

ofribecker

New member
לא ידוע לי למה

אולי רביב יודע. בכל מקרה, ככה זה עם אמצעי התקשורת, וצריך להבין שככה הם עובדים. יכולים לקבוע איתך וברגע האחרון לבטל.

lambdeus

New member
IFL והתקשורת

במילה אחת: אכזבה! הבני זונות האלו הבטיחו וחזרו והבטיחו לאחר שוידאתי איתם אתמול שהם באים וסגורים על זה. היום בשעה 9 בערב מתקשר אלי השקדיה הזה (לאיש קשר מהחדשות קוראים שקד) ומוכר לי איזה סיפור על העורך שלא היה ועכשיו הוא הגיע והוא לא מאשר להם וכו'. בשלב הזה כבר לא עניין אותי מה הוא אומר והצביעות המזויפת שלהם ופשוט אמרתי לו שיש לנו כבר את ערוץ 10 וניתקתי. בכל אופן, אני מתנצל בפני כל מי שבנה על ה-15 דקות תהילה שלו ומקווה שמחר יהיה לנו יום מהנה ומושלם גם בלי התשקורת. כמו שאתם רואים, אני קצת עצבני ומתכוון להוציא את האגרסיות בניצחון שלנו מחר.

ofribecker

New member
רביב, אין לך סיבה להתנצל

עשית כל מה שאפשר, ולא היה יותר מה לעשות מולם. גם ערוץ 10 משחקים אותה בינתיים, ומנסים להכתיב כל מיני דברים ולך תדע אם הם יגיעו בסוף. אין מה להתרגש מהם, כמו שיורם אמר, הסתדרנו בלעדיהם 7 שנים, ונמשיך להסתדר לא רק שבועיים, נמשיך להסתדר בלעדיהם גם אם לעולם הם לא יגיעו. אם יגיעו, ברוכים הבאים. אנחנו את שלנו עושים בזה שאנחנו מקיימים את הליגה שלנו בכוחות וברצון האדיר שיש לנו. כל השאר זה רעש.

Quantum2

New member
מה שצריך לזכור

שתקשורת מחפשת אייטמים, וש(הינה משהו שמאוד יפתיע אותכם אבל...) אף איש תקשורת לא מחפש להיות חבר שלנו. הם "להקת זאבים" והם יחפשו טרף קל(אייטם עכשוי ומחדש) ואם הם ימצאו טרף יותר קל(משהו יותר פופולרי) הם ילכו עליו. הייתה לי תחושה שהם הכניסו את עצמן למין מירוץ חימוש גרעיני שכזה, וכל ערוץ רוצה להשיג את השני בדרך לכתבה(ההוכחה היא שאם זה יפורסם כבר- אז הערוץ האחר לא יתעניין בחומר ממוחזר) וברגע שהם פתאום התעשתו הם קלטו שלא כזה אייטם גדול(מה גם שאנחנו אחרי הפיק של הסופרבול(ואז זו היתה יכולה להיות באמת כתבה). זה כמו שני Bidderim בתחרות מכירה פומבית שכשמגיע הדד-ליין פתאום כולם מתקפלים והמחיר צונח למחיר ריאלי(כמו בE-Bay).... נראה לי שהבאתי מספיק דמויים(אסוסיאציות)

ofribecker

New member
בגדול הפרשנות והדימויים קולעים

זה די משקף את מה שקרה וקורה. בוא נמשיך לקוות בכל זאת שערוץ 10 אכן רציניים. (יש לי סיבה להאמין כי הם הפגינו רצינות כל הזמן ורק ערוץ 2 הפריע להם, וחוץ מזה שיש לי קשרים די טובים עם עורך המהדורה שלהם, וזו הסיבה שהם רציניים ככל הנראה...)

AntiUltras

New member
במקומכם הייתי משלם לאיזה מוסלמי

שישרוף דגל דנמרק ותיראה איך הם ירוצו

royfr

New member
אני דווקא הייתי מחפש משהו אחר

איזו קולבית עם מראה חביב, כמו יב"ז ודומותיה, לעזור לקדום הענף. תאמינו, זה גם יריץ אותם. ואני מסכים עם עופרי - חיכינו 7 שנים, אז עוד כמה ימים אפשר לחכות.

סתם טיפ...

תזמינו את ערוץ 9 לא יפריע לה אם ערוץ 10 יבוא, ומניסיון הם יבואו לגרמניה כדי לצלם כתבה על נבחרת ישראל בדוקים.

למעלה