עדכון חשוב לתקנון

benda2109

New member
אני בעד הרעיון שלך

אחרת אנחנו נתחרפן...לשנות מס' של שאלות, לחשוב מי קורא/לא קורא לנו את ההודעות. אף אחד לא יכול לדעת על הקומונה הזו. אני לא יודע איך לפתוח קומונה, אבל אם תפתח אני בטוח שאני ועוד 99 אחוז מהאנשים פה יצטרפו. צרף אותי אם אתה פותח כזו, טוב?

אני מדגיש שזה פתרון זמני

ואני אברר גם את חוקיות הענין ואני בטוח שיש צורה נורמלית להנות מהפורום ולשמור על זכויות יוצרים

Pearle River

New member
הזוי מאוד. . .

אפשר לחשוב שפירסמנו סימולציות על גבי סימולציות, אפשר לחשוב סרקנו את כל ספרי אנקורי, קידום, לחמן, תיכון ת"א והפצנו לכל העולם. בסה"כ מספר שאלות שאלנו אחד השני, בידיוק כפי שיכולתי להרים טלפון ולשאול מישהו. כואב הלב? באמת כדאי לברר את הזכויות של המכונים לדרישותיהם. זה יפגע קשות בפורום, אבל זאת לא אשמתך. נו טוב, חג שמח.

ליטן א

New member
באופן עקרוני, מבחינת זכויות

הם צודקים. הם יצרו את השאלה, לכן אתה לא יכול לפרסם אותה כאן. בדיוק כמו שאתה לא יכול לפרסם מילים של שיר בפורום. אותה רמה של דביליות ("שירונט", לדוגמא, משלם סכומים נכבדים לאקו"מ בשביל לפרסם ליריקה של שירים) אבל העסק כ"כ שבריר וגמיש (בגלל ריבוי השאלות), ששינוי הכי קטן ולא משמעותי בשאלה, גורם לכך שהם לא יוכלו לטעון שזה שלהם.

The Terminator4

New member
זה יהרוג את הפורום

הייתי הרבה זמן בפורום הזה ונעזרתי בו הרבה. ואני לא מבין מה זה מפריע למכונים לפרסם שאלות פה זה פשוט חוצפה ממכונות הכסף האלה. לפי דעתי צריך להתעלם מהדרישות שלהם. אם נציית להם אז הפורום הזה לא יהיה שימושי ויעיל

mesoo

New member
הרי הפורום הזה הוא פורום תמיכה

ואם אני לומדת לבד ויש שאלה שלא ידעתי לפתור אז מה הבעיה שאני אשאל את החברה בפורום,זה עוזר המון

shalt5

New member
האבסורד הגדול הוא -

שרוב - אם לא כל - המכונים מעתיקים חצי מהספרים שלהם (ושלא נדבר על הסימולציות) מועתקים מהמרכז הארצי, והם עוד מתגאים בזה... מה לגבי החוק הישן של "הגונב מגנב פטור"?

gabimaor

New member
לא להתעצבן

ולא לקחת ללב.קודם כל אני מקווה שבאמת יימצא פיתרון קבוע אחר והדבר זמני בלבד.מעבר לזה,אתם תמיד יכולים לשנות מעט מהנתונים של השאלה ואז אין למכונים שום דרך לאכוף את החוק הזה.

ליטן א

New member
../images/Emo45.gif

מספיק שישנו את השאלה ככה שבמקום שליוסי יש 7 בננות, אז לדני יש 7 בננות. זאת כבר לא שאלה שלהם. ויותר מזה - אם לא תציינו מאיפה זה, לא יהיה להם סיכוי בעולם לדעת שזה שלהם. במצב של היום, שיש מיליון וריאציות לכל שאלה, השינוי הכי קטן בעצם כבר מבטל את ה"בעלות" שיש למכון על השאלה. זה בדיוק כמו שאם אני עושה קאבר לשיר של שלמה ארצי, אני לא צריך לבקש ממנו אישור לזכויות יוצרים וכל זה. אני עשיתי לזה גירסה משלי, ולשלמה ארצי אין קניין על זה. זה שלי. (ותבדקו את זה, זה נכון)

מסכימה ../images/Emo13.gif

משנים פרט קטן מהשאלה ולא רושמים מאיזה חברה זה לקוח, וכולם מרוצים.. טוב נו, לפחות אנחנו מרוצים חח

ליטן א

New member
והם עוד פחות מרוצים

גם לקחו להם שאלה ופירסמו אותה, גם שינו אותה - אז הם לא יכולים להתלונן וגם לא נתנו להם קרדיט, שתכ'לס צריך להגיע להם. כמו שאמרו - ירו לעצמם ברגל, בעטו לעצמם בדלי, שברו את השוקת.. כל הביטויים נכונים..

APT

New member
חחח...

יפה יפה... אבל רק דבר אחד מפריע לי... מה נעשה עם שאלות מסימולציות? הרי אני לא רוצה שישאלו אותי שאלות מסימולציה שאני מתכוון לעשות עוד כמה ימים... ואל תשכחו הנושא עוד תלוי ועומד (גם אני משתמש בביטוי מהמילון
)

נועם m

New member
שיוסיפו איזה אייקון או משהו...

בכותרת של ההודעה, שמציין שהשאלה נלקחה מסימולציה.

נ ט ע 18

New member
אולי..

שכל אחד ירשום בפרטים שלו(בכרטיס האישי) את השם של המכון שבו הוא לומד , ומי שלומד לבד אז את השם של המכון\נים שמהם הוא מתכוון לעשות סימולציות, ואז לפני שפותחים הודעה עם אייקון של סימולציה, בודקים את הפרטים... אבל אני לא בטוחה שזה יהיה חוקי, מה אתם חושבים?

johngalt2

New member
../images/Emo6.gif איזה ישראלים אנחנו...

ישר מחפשים קומבינות ושיטות לעקוף את החוקים. אבל במקרה הזה אין ספק שזה מוצדק.

האמת שבעניין שירים

צריך לקבל אישור מכותב המילים ומהמלחין (לא מהמבצע). אם תבצעי "קאבר" אצלך בבית במקלחת זו זכותך. אם תפיצי קאבר כזה באינטרנט או בכל מדיה אחרת ללא האישורים הללו, את בהחלט צפויה לתביעה על הפרת זכויות יוצרים.

למעלה