עדכון חם מהשטח

למברטה

New member
עדכון חם מהשטח../images/Emo65.gif

ע"פ העדכון האחרון במאי לא תהיינה הופעות אבל... בשבוע הבא יחליטו לגביי המשך הופעות ביוני בצוותא צר לי לאכזב אך ע"פ מה שנמסר לי אם המצב הביטחוני לא יסתדר שלמה לא מסכן את המעריצים בקיסריה נ.ב. לגבי ניו יורק אין כל מידה והכל סיפורים לא ידוע אבל כנראה מדובר במופע החדש.

רציני20

New member
חייבות חייבות להיות הופעות בקיץ!!!!

חייבות להיות כי אם אין זה אבסורד כי בדרך כלל שהוא מוציא דיסק חדש הוא בדרך כלל עושה הופעות אחרי זה...(ראה "אהביתהם") מה "צמאון" לא נחשב לדיסק??? אז לפי דעתי הוא כן יופיע זו שאלה של זמן....נכון שלומי ? שלמה סליחה שלמה לא התכוונתי להעליב אבל אתה חייב להמשיך להופיע אני חושב שצריך לעשות הפגנה אם לא יהיו הופעות....

למברטה

New member
יש הופעות אל תדאג

הוא יופיע בכל אופן אם לא בקיסריה אז יכול מאוד להיות שהוא יחזור לאנגר או להיכל בכל אופן מדובר על צוותא ביוני.

למברטה

New member
ברגע שאני ידע על זה אני יעדכן אותך

בכל אופן אני גם אדאג שיהיו לך כרטיסים אם את רוצה ואני יגיד למי להתקשר וזה רק בגלל שאת באמת מאוד נחמדה והיית בהכי מעט הופעות חוץמזה נראה לי שכולם פה מקושרים יותר טוב ממך אז אני אדאג לך.

שיר3

New member
שאלה?

אם יש לך מידע כל כך טוב על שלמה ארצי אז הנה השאלה: ידוע לך מתי יוצא הדי וי די?

למברטה

New member
לגבי ה D.V.D ../images/Emo57.gif

אל תצפי ליותר מידי ממנו זה בעיקר התוכנית ששודרה עם שלמה בספרי (זו ששודרה בערוץ שלוש שלמה ארצי הופעות חיות) + כמה קטעים נוספים מהופעות ישנות אם שמת לב גם בתוכנית רוב הקטעים היו משניים וההופעה 97 ולא מאהבתיהם בכל אופן גם שלמה לא יודע זה בידיים של הד ארצי לפי מצב השוק זה אומנם תוכנן כבר לדצמבר אבל דחו את זה הם בדר"כ מוציאים חומר של שלמה במצב בו השוק בדעיכה ואז מציפים את השוק לדעתי אין סיכוי לפני ספטמבר אבל יתכנו הפתעות בכל אוםן עכשיו זה לא יצא בגלל שלא יצרו תחרות לצימאון.

שיר3

New member
אני לא חושבת שאת צודקת?

למרות שאמרו פעם שהיה בדצמבר אני לא חושבת שאת צודקת אמרו שיהיה במאי ויש סיכוי כזה כי אחרי ההופעה ב- 27.4 אין עוד הופעות של אהבתיהם וגם לגבי מה שיהיה בתוכו את לא צודקת נראה לי שיהיה רק קטעים מהופעות חיות שלו פלוס אולי עוד קליפים. מה לדעתכם מה אתם אומרים חברה?

לדעתי

יהיו באמת קטעים מהסרט עם הספארי, כי זה נראה לי קטעים בנבחרו לזה. יהיו את הקליפים, קצת ראיונות ועוד קטעים מהופעות. זה לא יתבסס רק על התוכנית של הספארי, כיוון שהיא כולה 45 דקות. זהו, מקווה שיהיה טוב.

למברטה

New member
כל האורך של ה - D.V.D יהיה שעה ורבע

הוא בנוי בעיקר על ההופעה בספרי + כמה שירים מסכנים מהופעות חיות שלכולנו כבר מליון פעם מוקלטות מהטלויזיה ולא הוא בטוח לא יצא במאי

למברטה

New member
דרך אגב תקראי את העדכון החשוב שלי ל

מדברים במשרד של מנחם על עוד הופעות בחודש יוני לא נראה לי שזה מספיק זמן לעבוד על המופע החדש הוא בדרך כלל עובד עליו 3 - 4 חודשים ואין סיכוי ששלמה יוציא את ה - D.V.D בזמן שהוא מופיע. אם כבר הוא יוציא אותו כשהוא יקח פסק זמן.

למעלה