עדכון חם חם מהתנור...

SpaceDog

New member
עדכון חם חם מהתנור...

אהלן חברים. סוף סוף משהו חדש מגזרת הגברת האדמונית. נראה לי שכדאי שנתחיל להתרגל לשקט הזה, כי אחרי ה-DVD המתוכנן הולך להיות שקט להרבה מאוד זמן... בכל אופן, ה-DVD של ADP צולם בשתי הופעות בסאן פרנסיסקו, אחת של פיפ ואחת של סנטה. אני מאמין שאף אחד לא מופתע שאלו הבובות שנבחרו. בכל אופן, בתחילה דובר על שתי הופעות כפולות מלאות, אחת של כל בובה, מה שאומר DVD כפול. אבל כרגיל, בכל מה שנוגע להחלטות מסחריות שכאלה, משהו מתפקשש שם וההחלטה הכי לא נבונה מתקבלת, ראו ערך ה-DVD של סקארלט. הוקצור, ההופעה הולכת להיות מורכבת מאסופת שירים משתי ההופעות, משולבת בקטעי ראיונות עם טורי. אשכרה קופיקט של welcome to sunny florida. תאריך היציאה המשוער הוא אפריל, עם שינויים לכאן או לכאן. אני מקווה שלפחות האריזה תהיה שווה, משהו מושקע בסגנון fade to red. עד כאן לפעם הזאת. פרטים נוספים- בשנייה שאדע. שיהיה לנו אחלה שבוע :) מאור.

noosh

New member
היא צריכה לעשות דיוידי מאירופה

היא צריכה לצלם את כל ההופעות ואז לעשות דיוידי של האימפרובז או משהו. אני רוצה את איים נוט סטיופיד מונצח. קצת חבל שאין הופעות שלמות, אבל מה לעשות. נקווה שהראיונות יהיו שווים.

avivs

New member
ממש רציתי

דיסק אודיו של ההופעה, לא רק די וי די. חבל
בכל מקרה, כל עוד השירים עצמם יהיו טובים, לא משנה לי שמדובר בשתי הופעות נפרדות.

TomeRatz

New member
יש המון אלבומי Audio להופעות

מה עם כל סדרת Legs & Boots שהיא מוכרת באתר שלה? יש שם 95% מההופעות שהיו בארה"ב מונצחות באיכות מעולה ביותר. יש לי כמעט את כולן כבר

TomeRatz

New member
../images/Emo10.gif

אויה לעברית, אני מקווה שה ה' החליקה לך בטעות
קניתי חלק כשהייתי בארה"ב. עוד כמה שירים בודדים פה ושם לקחתי מחבר ויחד בניתי 117 שירים שונים מכל ההופעות של ADP שיצאו בסדרה.

avivs

New member
איך באמת השגת את ההופעות?

חשבתי שאי אפשר לקנות אותן מחוץ לארה"ב. והיא יכולה גם להוציא אותן בתור קבוצה של אלבומים, כמו שעשתה במסע הופעות הקודם שלה.

איזה מבאסים שהם ערכו שוב את ההופעה

מאיזה תאריכים ההופעות. אני רוצה לראות אם יש לי אותם באדיו

shiray

New member
אם הכוונה ללגס&בוטס של ההופעות האלה- אין

אני זוכרת שאז חיפשתי ואמרו שבגלל שצילמו וידאו, לא עשו גם בוטלג..

shiray

New member
לא קשור... פשוט לא צילמו אותה

ולא הקליטו אותה אנשים מטעמה... והיא כולה חשבה שהיא טסה לה להופעה בתל אביב, אם היא רק היתה יודעת אולי זה היה אחרת...

פלוטו24

New member
באסה בריבוע ../images/Emo10.gif

אבל אני מוכן להישבע שצילמו. היה שם איזה צלם. וגלגל"צ הקליט את ההופעה, רק שהם מסתירים את זה. אני מריח קונספירציה.

noosh

New member
מה עם אסף? ../images/Emo123.gif

אני רוצה את ההופעה הזאת
לא ערוכה

נו, אז הם באו עם כל הציוד לתל אביב

וכאילו, ההופעה לא הייתה שם בכלל. אבל ברעננה גם אני ראיתי צלם, אבל הוא צילם את הקהל וזה היה מוזר. ואני חושבת שההופעה בהמתנה, יש תור של הופעות שנערכו לפני יולי 07, שישודרו בגלי צה"ל. למרות שאני נהיית יותר ויותר פסימית לגביהם, אולי הם יוציאו את ההקלטה הזו מהבוידעם רק כשטורי תמות או משהו
.

אל תקפצו עליי אבל

אני מחכה לתשובה מחברה [עורכת בגל"צ] שמכירה את הבחור שערך את הכתבה הנ"ל, ואישרה שאכן אמורה להיות [איפשהו] קלטת.
ומחכה. ומחכה. בסוף זה יגיע. [
]

למעלה