עדכון חי מ La Thuile

sgebay

New member
עדכון חי מ La Thuile

שלום לכולם.
אני נמצא בעיירה La Thuile באיטליה שמרחב הגלישה שלה מחובר לעיירה הצרפתית La Rosiere. למי שלא מכיר, העיירה נמצאת בצפון מערב איטליה כ-20 דקות נסיעה אחרי העיר Aosta וקרוב מאוד למנהרה המובילה מתחת למון בלאן והמחברת ביו איטליה לצרפת (שאמוני בצד השני). כבר שלושה ימים שלא מפסיק לרדת כאן שלג - Powder on piste! הראות לא משהו ובכל זאת אני נהנה כאן מאוד. העיירה נמוכה, 1400 מטר ויש מסלול שחור אגדי בין העצים שאנו חורשים עליו בלי סוף. מי שרוצה להבין, שישים Berthod La Thuile ביוטוב ויראה בעצמו. העיירה והמסלולים מתאימים מאוד למתחילים. יש בית ספר לסקי מצויין והמדריכים האיטלקים פשוט מקסימים. לראות את הבן הקטן שלי בן 4 חוזר עם חיוך בצהרים מהקבוצה שלו זה פשוט תענוג. מעבר לזה הכל כאן נורא זול - קפה פנטסטי ביורו וחצי, גלידה בשני יורו - בקיצור אין כמו איטליה! מומלץ בחום.

marceloros

Member
מנהל
תהנו

נפתלי99

New member
נתי ומרסלו - אולי תסבירו לי משהו ...

איך זה שבקו אוירי זה כל כך קרוב ל- les arcs שיוסי מספר לנו שלא ירד שם פתית שלג אחד השבוע,
ובצד האיטלקי יורד שלג שלושה ימים ברציפות ???
&nbsp
&nbsp
&nbsp

marceloros

Member
מנהל
את זה נתי צריך להסביר

המערכת נדחפת מזרחה? לא בדקתי אפילו במפה לראות איפה זה.
או שאולי יוסי לא רואה טוב פתיתים חח
סתם סתם.

natyh

New member
די פשוט כיוון מדרון אבל עומד להגיע המון שלג בבת אחת וזו בעיה

eliavt

New member
עברנו שם לפני שבועיים - מקום קסום

בדרך לטיין ה GPS של הרכב החליט שזאת הדרך הקצרה - סיפור ארוך וכואב שעלה גם לא מעט כסף
הדרך הקצרה התבררה כנסיעה דרך מסלולי סקי (בקיץ זה כביש חיבור בין איטליה לצרפת
)
מה שכן העיירה פשוט מדהימה , ועצרנו לאכול צהרים שם - פשוט אוכל טעים וזול

GPS מכוון דרך מסלולי סקי! גדול!!

בפעם הראשונה שאני שומע על דבר כזה. מזל שהוא לא כיוון אתכם דרך נתיבי טיסה.

natyh

New member
איך מגיעים ואיפה מתאכסנים מחירי הדרכה ולינה?

sgebay

New member
יש הרבה מקומות טובים דרך Booking או באתר הרשמימבחינת

אנחנו מתאכסנים ב- Planibel
יש אופצית מלון ויש אופצית דירות
אנו בדירה שני חדרים וסלון הרבה יותר גדולה מהסטנדרט הרגיל
30 מטר הליכה מהליפט ו-50 מטר מהגונדולה וביה"ס לסקי
הכל זול בטירוף קפה ביורו וחצי גלידה בשתי יורו, השכרת ציוד לשבוע בערך 90 יורו תלוי איזה רמה לוקחים.
היום שתיתי שוקו חם על ההר כוס גדולה ב-5 יורו והוסיפו לי בפנים Jack Daniels על חשבון הבית. שגעון!
מחיר הדרכה פרטית 40 יורו לשעה. קורס 5 ימים בקבוצה עולה 170 יורו.
הגענו לכאו ממילאנו בערך 3 שעות נהיגה כמעט כולה על האוטוסטרדה. מג'נבה זה קצר יותר בערך שעה וחצי.

למעלה