עדכון חדש - XBOX 360

ailag

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

-- בהתאמה. אלא אם כן פספסתי משהו, הראשון די סתמי. אבל השני הצחיק במיוחד, בגלל התנועות וההבעות.. הוא לא סתם לוקח לו את הXBOX, רואים ממש מה שניהם חושבים בכל פאנל. גם אם היו מסירים את בלוני הדיבור זה היה מובן ומצחיק.

מצטער אם אני מציק, אבל...

לא ראינו כבר את הסיטואציה הזאת בעשרות קומדיות מצבים אמריקאיות? לא קצת נמאס?

petpatrol2

New member
הבהרה לשני

לא הבנתי אם הוא לוקח את האקסבוקס כדי לעזור לאיש עם הממיר, או שהוא הליט שהוא מקנא והם רבים על זה.

אופטיפ

New member
???

הוא לקח לו את הממיר בגלל שהבחור חשב שזה אקסבוקס, והוא נהיה משוגע, תראה את ההבעות!! הם נהדרות!!!!

knite

New member
מישהו יודע מי זה אביב אור הזה?!

זה שמאייר שם?! הוא ממש טוב ואני ממש הייתי רוצה לשאול אותו כמה שאלות

chatenoire

New member
אני מודה לך

אני האביב אור הזו שמאיירת שם, ואתה מוזמן לשאול במייל ([email protected]) או בהודעות פרטיות אם בא לך.

chatenoire

New member
עובדים עליו

לאחרונה היה לנו איזה פרוייקט בסימן שאלה שכנראה ירד מהפרק, ולכן דדליין הוא המטרה הבאה שלנו.

Jerald_Admonds

New member
ראיתי אתמול

את בני הפיות בסטימצקי, הציורים שלך נורא יפים כמו תמיד, ויש לי שתי שאלות אם תרשי לי: 1- איך היה לעבוד לצידו של צייר נוסף? 2- איך העבודה באה לידי ביטוי? ציירתם עבודות נפרדות? או שעבדתם ביחד על כל ציור?

chatenoire

New member
לעזאזל...

לא יצא לי לראות אותו עדיין! ארורים יהיו. האמת היא שלא ממש עבדתי לצידו של צייר נוסף. העבודה התחלקה בינינו (את היחס אני אדע רק כשאפתח את הספר, למען האמת) ולא דיברנו אחד עם השני ולו מילה אחת...אני חושבת שאפשר להבחין בשוני בסגנונות בין הציורים שלי לשלו.

למעלה