בעבודה.... כל כך מרגש, תלכו על זה, תעודדי אותו ותעמדי מאחוריו כדי שהוא יעמוד מאחוריך בכל השלבים, שיהיה בהצלחה, תהיו חזקים ותביאו לעולם ילד שתגדלו ביחד. הגידול, החינוך, החום והאהבה הם הכל.
עצוב לי שאתם צריכים להתמודד עם זה ואני בטוחה שבעלך יהיה אבא נפלא, והתקופה הזו תעבור ותהיו מחוזקים יותר. כי מה שחשוב בעצם, זה מי מגדל את הילד, תחשבי על הילדים האומללים שקיימים בעולם. אני בטוחה שאתם תגדלו את הילד הזה באהבה גדולה. גם אנחנו עם בעיית זרע, ולמרות שהשאלה הזו עדיין לא עלתה, אנחנו עדיין בשלב ההזרעות, אני בטוחה שאני אנצל גם את האפשרות הזאת, אם יהיה צורך. מה זה חשוב איך באים ילדים לעולם, החשוב הוא מי יהיה שם כשהם יוולדו. ואני בטוחה שאתם תהיו הורים נפלאים. מאחלת לכם בהצלחה.
הלוואי שהייתי יודעת איך או מה לכתוב על-מנת לעודד ולחזק אותכם, מאוד עצוב וכואב מקווה שהקב"ה יתן לבעלול ולך הרבה כח וסבלנות להמשיך. מאחלת לכם מכל הלב שיצליח, וזה יצליח בעזרת ה' אמן!!! אתם בטוח תהיו הורים נהדרים. אז תמשיכי לתמוך בבעלול לפנק ולאהוב אותו , ולי נותר רק להתפלל שזה יצליח לכם ושנשמע בשורות טובות!! חג שמח ושבת שלום !
ולא מוצאת מילים לנחם. מקווה שתתגברו על כל הקשיים ותגשימו את חלומכם. תמיד כשאני נתקלת בהודעות כאלה אני חוזרת לחלום שלי על שרביט קסמים שאוכל לנפנף בו ולהעלים לכם את הכאבים והצער..... אבל אין לי
מאחלת לכם שתמצאו אומץ לקבל את הבשורה ולעשות את מה שלבכם אומר לכם. סוף שבוע רגוע.
אל תנסי לדבר איתו יותר מידי, רק חבקי ותהיי שם לידו. תני לו זמן להתרגל לבשורה הקשה הזאת, תהיי לידו כשקשה לו וחכי עד שיחזור וירים את הראש. אל תנסי להציץ ללוח השנה כדי לראות את הזמן שעובר, כי הוא צריך עכשיו להתרגל ולהתאבל כדי שיהיה לו כוח להמשיך הלאה. דיבורים לא עוזרים במצב כזה, אבל אהבה כן, גם אם נדמה שהוא לא מרגיש, מתעלם, מדחיק או נוהג בכל אותם דרכים שגברים נוהגים כשקשה להם. אחרי שהאבק ישקע הוא זה שיתחיל לדבר על השלב הבא. תצטרכו להתמודד יחד עם ההליך של תרומת זרע, אבל הילד יהיה 100% של שניכם. לזה את לא צריכה לדאוג.