עדכון חדשות

ycyclop

New member
עדכון חדשות

חברת Uberplay אשר "תקפה" את השוק עם מבחר משחקים מוצלח (הכולל את new england שזכה בתואר משחק השנה) הודיעה שהיא מפסיקה את מחלקת Uberplay digital שהיתה אמורה להוציא משחקי לוח בגירסת מחשב שלהם האם אתם חושבים שזה טוב שמקחי לוח ישארו כאלה או שהחשיפה הנוספת טובה?

shadowfax

New member
דעתי נשארה עדיין נגד

משחקי חברה באשר הם (משחקי תפקידים, מיניאטורות ולוח) מיועדים למשחק חיי מול אנשים אמיתיים ונושמים, חלק מהחוויה היא המפגש, המבט בעיניים, הויכוחים, הדיונים, תנועות הגוף, החיוך בזווית הפה... יש דברים שאין המחשב

shadowfax

New member
איפה שיש רצון יש יכולת

לפני שנה וקצת הייתי בטוח שרק אני משחק WARHAMMER ועכשיו מסתבר שיש 50-60 איש שגם כן.... כבר לפני שנים למדתי שכדי למצוא מישהו באותו התחום צריך רק לחפש ובמקרה הכי גרוע ללמד אנשים לשחק, אם ניתן לשחק משחקי תפקידים עם קבוצה של ארסים משעריים ברחובות אפשר לעשות הכל.

montgomery

New member
צר לי לספר לך, אך לפעמים יש רצון

אבל אין דרך... מניסיון

ננסק

New member
מסכים באופן כללי,

אבל החשיפה, החשיפה! אם היו מצליחים לעשות את המשחק הדיגיטלי כך שירגיש כמו טעימה של המשחק האמיתי (אולי עם מערכת צ'אט מתוחכמת כלשהי במשחק אונליין?), האנשים היו יוצאים לקנות את הגרסה הקרטונית שלו. הם כנראה לא הצליחו בזה.

backdoorslam

New member
זמנים קשים

היום נראה שחברה לא יכולה לחיות על טהרת משחקי הלוח בלבד. אולי רק במדינות בהן יש תרבות חיובית של משחקי לוח. כמו גרמניה לדוגמא.

ycyclop

New member
האמת שלא

הסיבה שהם טוענים שהם הפסיקו את הפרויקט היא שהם חושבים שהם יותר חזקים במשחקי לוח ממשחקי משחב והם יפסידו על המשחקי מחשב. הם רואים יותר רווח במשחקי לוח!!!

למעלה