עדכון (חדשות טובות!)

עדכון (חדשות טובות!)

קודם כל, לא היה לי שמץ של מושג שהנושא הזה וההודעה שלי היו בשער על תפוז (הייתי כל כך מעניינת???). אז ככה: קודם כל, לשם הנוחות שלי והפחדים חסרי הבסיס שלי (אולי?) הכנסתי לעצמי שותף לדירה. קטן אך חמים. מהרגע שהוא אמר לי שהוא נכנס איתי התחושה הכללית כבר היתה נוחה יותר. הוא נכנס לחדר שאליו לא הייתי נכנסת בכלל ומכיוון שכך כל הבית היום עבר שטיפה במי מלח ומלח בפינות הבית (לא רוצה לציין עד כמה מטופשת הרגשתי כי זה נשמע קצת מצחיק אבל אם זה מה שיעזור לי, אפילו פסיכולוגית, SO BE IT). לאחר השטיפה במי המלח עשינו גם שטיפה עם סבון (לריח טוב
) ופיזרת מלח בכל הפינות של כל חדר. קטורת אני הולכת להדליק בעוד רגע ואת המזוזות שלי (ואת התהילים) אקבל ביום שני הקרוב. היו לי רגעים של תחושה טובה ורגעים של מתח בזמן שטיפת הבית במי המלח אבל אני מקווה שזה יעזור וגם אם רק בדימיון שלי. אני נוהגת להאמין לכל הנושא הזה ואני מאמינה שיש גלגולים נוספים ושה"אנרגיות" בתגוף שלנו (הקרויות בשפה פשוטה נשמה) אכן נמצאים מסביבנו כל הזמן גם אם אנחנו לא ממש שמים לב לזה ולכן העניין הזה מאוד הטריד אותי. כרגע אני מאוד שמחה מהחברה שיש לי צמודה והכלב שלי שכבר מרגיש טוב בהרבה וחוץ משניה אחת היום שבה הוא נהם לאוויר לרגע, הכל היה בסדר גמור. אני מקווה שכל הפעולות שנעשו נעשו כראוי וגם אם הכל היה פרי דמיוני שזה לא יחזור על עצמו. אני רוצה להודות לאלו שבאמת עזרו ולאלה שסתם נכנסו לקרוא והגיבו ואפילו לאלה שהביעו לעג (לא שזה משנה לי, מקרים פסיכוליים יכולים להיות מפחידים עוד יותר ממקרים אמיתיים). ושוב, אחרי היום השני של השיחות בפורום לא נכנסתי בכלל כי הייתי עסוקה בלהחליט מה לעשות ורק היום נכנסתי לראשונה והייתי בהלם מהשרשור שנוצר וכך גם גיליתי שזה היה בשער תפוז (איזה פאדיחות
). תודה לכולכם!!

Xknight

New member
יפה מזל טוב, ת'חדשי על

התחושה החדשה:) יכול להיות שמה שעשית באמת עזר, או שאולי הכל היח בדימיון, בכל מקרה העיקר שאת מרגישה הרבה יותר טוב בדירה ולפחות גם הכלב לא נובח כבר כמו מקודם, זה כבר סימן טוב, בהצלחה....

../images/Emo24.gifאנחנו פה בשביל תמיד../images/Emo70.gif

שמחה לשמוע שהדברים משתפרים

straycat

New member
חדשות נהדרות... ../images/Emo13.gif

טוב לדעת שהמצב השתפר, משמעותית
. טקס טיהור הוא דבר שעובד. בדוק. אם תרצי, תוכלי לתחזק את האפקט מדי פעם, לפי הרגשתך, באמצעות הקפת הבית מבפנים עם מקלון קטורת, תוך בקשה שכל מי שלא הוזמן ו/או נמצא במקום שלא על-מנת לעזור, יסתלק מייד. (גם בלי כל ה"בלגן" של ניקיון וכו'
). בהצלחה

Dark faith

New member
למרות שלא השתתפתי בדיון אז...

הייתי בבסיס....ולא הייתי חלק מהעזרה שניתנה לך, אני שמחה מאוד שהמון גולשים כאן עזרו לך...ויותר שמחה לשמוע את האופטימיות והחיוביות בהודעה שלך
תמשיכי כך, והרגשת הטוב תמשיך להיות חלק מחייך

למעלה