עדכון זריז
שלום חברי לבודו, למי שתהה - אני בשירות צבאי, אין הרבה יציאות עכשיו, ולכן איני יכול להתעדכן בפורום הרבה. חזרתי לחופשת סופ"ש קצרה והתעדכנתי בפורום. נקודה לשיפור - הוויכוחים על "איזו אמנות לחימה הכי שולת!!!!!!11111" כבר מתחיל להראות מגוחך. עם אפוד קרב קשה לעשות גראפלינג BJJ, ומצד שני... גם קונג פו אקרובטי לא עובד עם נעלי לוחם
בסופו של דבר, במקום לדון בזה כ"כ הרבה - פשוט צאו והתאמנו. אני כרגע מעריך כל שניה פנוייה שיש לי לעשות קצת תרגילי בסיס, תרגילי חישול או כל אימון א"ל אחר - וזה מאד קשה למצוא זמן פנוי. תהנו מהגמישות של האזרחות. נקודה לשימור - יש עוד דיונים מעניינים. איך אצלי ? אין הרבה זמן לישון (וגם הזמן שיש מופרע על ידי המראות מחרישות אזניים של מטוסי קרב), אין הרבה זמן להתאמן; לפחות הכושר הגופני נשאר יחסית טוב... כי יש כל יום אימוני כושר, והרבה פקל"ים נלווים (בכל הזדמנות אפשרית). נאמר שהתעסוקה שלנו מושפעת מהלחימה (יותר עומס על הקורסיסטים), אבל בהשוואה לילדים בני 19 שמסכנים את החיים שלהם בלבנון - מצבי מצויין. בינתיים אין תעסוקה מבצעית (אבטש"ים למינם). שמרו על עצמכם (בעקר תושבי הצפון) ותשמרו על שגרת חיים רגילה ככל האפשר - העיקר שהמוראל ישאר גבוה.
שלום חברי לבודו, למי שתהה - אני בשירות צבאי, אין הרבה יציאות עכשיו, ולכן איני יכול להתעדכן בפורום הרבה. חזרתי לחופשת סופ"ש קצרה והתעדכנתי בפורום. נקודה לשיפור - הוויכוחים על "איזו אמנות לחימה הכי שולת!!!!!!11111" כבר מתחיל להראות מגוחך. עם אפוד קרב קשה לעשות גראפלינג BJJ, ומצד שני... גם קונג פו אקרובטי לא עובד עם נעלי לוחם