עדכון זונגשן סופי

TheFinalCut

New member
עדכון זונגשן סופי

שלום לכולם (אני מעדכן פה ובפולגז במקביל, אז סליחה מראש למי שנתקל בזה פעמיים), חודשיים לא יצא לי לעדכן, אבל כפי שהבטחתי (בפעם הקודמת), עכשיו אני יכול סוף סוף לציין שהסיפור עם חברת איי.אפ.איי נגמר, ע"י כך שהגענו להסכם שמשביע את רצוני ומימשנו אותו. אני מתנצל מראש בפני כל מי שמרגיש שזה לא הוגן מצדי לא לפרט בדיוק מה מפורט בהסכם, אך כפי שאמרתי אז, אני כבול ע"י אחד הסעיפים שם שעוסק בדיוק בזה. ובלי לפרט יותר מדי אני יכול לומר לכם שגם אם שני הצדדים הפסידו מכל הסיפור (מה ששוב מוכיח שמניעה תמיד יותר טובה מטיפול רפואי לאחר מחלה), בסה"כ התאפשר לי להמשיך הלאה, לעבר האופק הבוהק של כלי חדש
(על הכוונת: ימאהה X-MAX) בהצלחה לכל מי שאי פעם ייתקל במקרים דומים, ואני מקווה שהמינימום שילמדו מהמקרה שלי זה שאפשר להגיע לפתרונן של בעיות מן הסוג הזה עם מספיק נחישות. תמיר

אין גבול לסחטנות../images/Emo45.gif

העיקר שניצלת את בימת הפורום ע"מ לפגוע ביבואן וכדי להפעיל עליו עוד קצת לחץ כדי לסחוט ממנו עוד שקל... היבואן הפראייר שהעדיף כנראה להיות חכם ולא צודק העדיף לפטם אותך בכסף זול,העיקר שתפסיק לגרום לו נזקים. לראיה...אתה לא מוכן לגלות מה נסגר (עסקאות אפלות דינן להשאר באפלה) ועם לא די בכך,אתה ממליץ לאחרים לסחוט יבואנים בשיטת הכיס העמוק ולהמשיך ולנצל את בימת הפורום כדי לקדם אינטרסים אישיים. מה שמדאיג זה שהקטע הופך להיות מגמה...כל מני "משתמשים חדשים" שלא גלשו פה מעולם,מתעוררים לרגע כדי לנצל את הפורום ונעלמים... חבוב,פה זה קהילה...לא בית שימוש ניחא את היבואן,אבל אל תנצל אותנו
מי שנגעל כמוני מוזמן לשרשר
להודעה גועל נפש...

מדובר בתמיר ל'

מי שהביא וכתב בשנת 2000 את (ים) חדשות האופנועים לפורום זה, וניצוד על ידי לטובת כתיבה בבייקס. "משתמש חדש" הוא לא, אם כי הכינוי שונה.

TheFinalCut

New member
Yup

זה אכן אני...
פה באמת לא יצא לי לכתוב בשמחות, כיוון שהפוקוס שלי כבר לא בדו"גים, אלא בנושאים אחרים... אבל אני עדיין עוקב, ורוכב (או מנסה, כשהכלי משתף פעולה, מה שכאמור צפוי להשתפר פלאים בקרוב). מה המצב? איך זה שהעיתון מת? עד כדי כך לא יכולתם להסתדר בלעדי?

TheFinalCut

New member
מממ...

מישהו שפתח כינוי בחודש שעבר (מה שלא עוצר אותו מלהאשים אחרים באותו העניין), משפריץ האשמות עם נקודת מבט מאוד ספציפית לגבי כל הסיפור (שכל מי שקרא את מהלך הדברים פה או באתרים אחרים יודע כמה היא מעוותת), ועם כמה "תובנות" מבפנים... מעניין. לא יודע אם יש צורך להכביר במלים כדי שהסיטואציה תהיה ברורה כבדולח לאחר פוליש.

../images/Emo45.gifנגעלתי אפילו יותר ממך

ולמען הסר ספק - הכוונה ב"ממך" היא שמקור הגועל הוא אתה. כיף להיות טרול דוחה ומאוס, נכון? הנה, קיבלת את מנת הצומי שלך. איש קטן ומתוסכל שמנסה כנראה לפצות את עצמו על חסכים כלשהם (גופניים אולי?). מעניין כמה רחוק אתה היית הולך לנוכח פגיעה בקניינך... כמובן שהיית משאיר את הפורום מחוץ לתחום ומנסה רק דרכי נועם. Yeah Right. ולהזכירך, כמו גם במקרה של אילן ("היו צריכים לתת לו ראנר חדש") הוא מנוע מבחינה משפטית לשתף את הציבור בפרטי העסקה. אני שמח להרגיש מנוצל אם סיום הפרשה הוחש עקב כך.

creth11

New member
אין גבול ל"טיפשות" של היבואן

אם היבואן דורש בחוזה למנוע פירסום של ההסכם - יש לו סיבה טובה מאוד להבנתי כניראה היבואן יצא "לא חכם" מכל הסיפור להיתחבא מאחורי ההסכם, צריך רק מי שיש לו מה להסתיר. אם הלקוח לא היה צודק, היבואן היה רץ לספר לכולם, איך לפנים משורת הדין הוא פעל למען יצירת עוד לקוח מרוצה, כניראה כאן זה לא המצב. הלקח הכי חשוב - לא לוותר כאשר אתם חשים מקופחים, להילחם בכל דרך אפשרית, לפעמים גם הלקוח הקטן מצליח לכופף את היבואן. כל הכבוד אותו לקוח. גילוי נאות איני מכיר את הלקוח איני מכיר את ההסכם אני מביע את דעתי רק על סמך המעט שקראתי כאן וקצת היגיון פרטי.

wavelet

New member
אין לי קשר לעצם הנושא אבל...

לא רואה פה בעיה -- הבחור הבטיח בזמנו לעדכן, וכך הוא עושה. בהחלט מאמין שייתכן שהעו"ד שטיפל בהסכם הפשרה מצד היבואן התעקש על סעיף סודיות; זה לא חריג בכלל במקרים של פשרה על תביעת לקוחות, לא בכלי רכב ולא במוצרים אחרים (וזה לא מעיד לרעה על היבואן). היית רוצה שהבחור יפר כאן הסכם שהוא חתום עליו? המידע החשוב שקיבלנו הוא שבסופו של דבר הגיעו שני הצדדים לפשרה משביעת רצון. מה שלא משביע רצון, הוא שמישהו כמוך שפתח ניק אנינימי כדי לצחוק על אדם בכלא בצורה מכוערת (ולא נראה לי שאתה מחבריו הקרובים של מורמ), מתלונן על "משתמשים חדשים" ו"פה זה קהילה", כשבינתיים התרומה שלך אליה היא שלילית בלבד. אתה בינתיים המגעיל, עד שתוכיח אחרת.

the1wave

New member
כל הכבוד

אני שמח לשמוע שהמאבק שלך הצליח והעניין נפטר . יש גבול לכמות החרא שגוף גדול יכול להאכיל אדם קטן - עוד תיקון .. עוד גרירה .. עוד מפח נפש . וטוב שהפורום הזה קיים ומועיל גם במקרים כאלה . אף אחד לא ציפה שתהיה המשיח שמציל את כל רוכשי זונגשיין , מי שישב וחיכה שתעשה עבורו את העבודה - שיחכה ...

xfwind

New member
zongshein../images/Emo6.gif

i see evry day about 1,243,668 zongshein here....... most of them takes the whall family together.....

C O L T

New member
כנראה הגיעו להבנות עם היבואן (אהה, היצרן!)../images/Emo8.gif

למעלה