עדכון ושאלה

קוקולית

New member
עדכון ושאלה

אז ככה, עשינו בדיקת זרע נוספת והממצאים זהים אין כלל תאי זרע את הסיבה המדוייקת נוכל לדעת לאחר צילום בינתיים רציתי לדעת האם יש לכן מושג לגבי תרומות זרע לאן פונים? איך נעשה התהליך? והאם הטיפול עצמו דומה להפריה חוץ גופנית או שיש דרך נוספת? המון תודה על התמיכה על העידוד ובכלל על שאתן כאן קוקולית

נועם@בת

New member
אאוץ´- איזה תוצאה עגומה ../images/Emo10.gif

לפני שפונים לתרומת זרע, יש לברר אם האשכים מייצרים זרע או לא. במיקרים רבים י זרע מהאשכים על ידי ניתוח. לא נעים, אבל זה כבר תלוי ברצון שלכם. אם פונים לתרומת זרע- ולך אין בעיה, ניתן להסתפק בהזרעות ולא חייבים להתחיל בIVF. תהליך ההזרעה הוא די פשוט, כאן יש אוסף הודעות מהפורום הישן ביואל. שיהיה בהצלחה ושבת שלום נועם

vmoti

New member
תרומת זרע

קודם כל, לאחר שגם בעלי ביצע מס´ בדיקות זרע שלא נמצאו בהם כלל זרעים הופננו לביצוע TESA (שזה ביופסיה מהאשך) ואכן נמצאו זרעים, אבל לקחנו בחשבון שאם לא יימצאו זרעים עכשיו אז גם לא יהיו ולכן פנינו באותו בית חולים בו בוצע הניתוח לבנק הזרע להכנת תרומה, הרופא שהכין אותו IVF הוא גם זה שהפנה אותנו לבנק הזרע (ביקשו הפנייה מרופא בבנק הזרע). בהצלחה

קוקולית

New member
אכן מעודד...

את האמת לפני שקראתי את ההודעה שלך היתי בטוחה שזה סופי טוטאלי... וכבר היה ברור לי שאפסו הסיכויים אז באמת תודה! בכל מקרה אני כמוך אשאיר את האופציה פתוחה לתרומה האם שמעתןבמקרה על דר יגודה מהקריות ? תודה ושבת שלום קוקולית

vmoti

New member
טיפול בזבולון

לא שמעתי על ד"ר יגודה אני התחלתי את הטיפול בקופ"ח זבולון במרפאת פריון אצל ד"ר איסקוב.

nam

New member
קוקולית, אני שמחה לספר לך שוב

שגם לבעלי לא נמצאו זרעים בכלל בשתי בדיקות, אך הוציאו לו אותם מהאשך בניתוח והם מתפקדים מצויין! אל תתייאשי!! בהצלחה, נאם.

dandushx

New member
יקירתי , איפה את ? ../images/Emo32.gif

לא רואים , לא שומעים אם את פה בואי עכשיו , בואי לצאט

nam

New member
דנדושה, ראיתי את זה מאוחר מדיי, אבל

אני נמצאת בבית כל יום מהבוקר עד הערב, בשמירת הריון (יש לי דימומים והמצב לא ברור ולא בטוח...). אז אשתדל לתפוס אותך בצאט בימים הקרובים. להתראות בקרוב!

סתם מתענינת ?

איך יודעים אם יש תאי זרע או אין האם דרך בדיקת זרע רגילה שבא מאתרים מורפולוגית את תקינות הזרע או שבכלל לא יוצא זרע ?

פונצית

New member
קוקולית!

אני מהצפון ואני בב"יח כרמל + לין מטופלים אצל דר" וינר - מומלצת!!!! אתם לפני ביופסיה? אין לך בעיה עם תרומת זרע?!

פונצית

New member
אני שמחה לשמוע..

תוכלי לספר האם כאב לו אח"כ , היה נפוח, תפרים וכו´? אודה לך מאאאאאד

קוקולית

New member
אנחנו לפני

אשמח לספר לך אחרי הביופסיה נקווה שדברים טובים, בכל מקרה לגבי תרומת זרע אני די השלמתי עם כך אך לבעלי קושי אמיתי ואנו עובדים על כך כרגע הרי לא נוכל לעבור ivf ללא גיבוי של תרומה למקרה שלא ימצא כל זרע בביופסיה שיהיה לכם בהצלחה

פונצית

New member
../images/Emo50.gif

אני מאד מקווה שהימים לפני הביופסיה יעברו עליכם מהר ככל האפשר. לא הבנתי למה אתם חייבים לבור ביופסיה עם גיבוי? ואם את לא מעונינת בתרומה?! במקרה שלי בשל התנגדותי החריפה לגיבוי, אנחנו עושים ביופסיה לא מצומדת, כלומר אני אתחיל בטיפולים רק לאחר שבעזרת השם ימצאו זרע. את הזרע שימצאו (אמן אמן אמן) יקפיאו עד לשאיבת הביציות. במידה ולאחר הפשרה הזרע ימצא חלש, בעלי יעבור שוב ביופסיה, הפעם מצומדת אלי. לדעתי כדאי לך לשקול אופציה זו בעיקר בגלל התנגדותו של בעלך. למה לעבור לבטים קשים כאלו אם את עדיין לא יודעת בודאות אם יש זרע? דיה צרה בשעתה. בכל אופן בהצלחה בכל דרך שתבחרי. ד"א- מתי ואפה הביופסיה?

vmoti

New member
כאבים

יש כאבים ונפיחות שהולכים ופוחתים כמו בכל ניתוח אבל מה לא עושים בשביל המטרה ?

למעלה