עדכון ושאלה

טאניוש

New member
עדכון ושאלה

לאון עם אנטיביוטיקה והיום המצב הרבה יותר טוב
. אבל נעלם לו התיאבון. ומה שהכי מטריד אותי- הוא מסרב לבקבוק. וגם למוצץ.מישהו מתקל בבעיה? הוא פוחד שיכאב לו? הוא יחזור להרגלים של לפני דלקת אוזניים? הייתכן שילד בן 9 וחצי חודשים יסרב סופית לקחת בקבוק ואם כן אז מה אני עושה איתו? ממה שהבנתי חיוני עדיין לקבל פורמולה. מה גם שאת המים הוא שותה מבקבוק, לא הצלחתי להעביר אותו לשום כוס פלא ובטח לא לכוס הרגילה. בלי מוצץ קשה לא להרדם, התפשר אתמול על להחזיק מוצץ ביד, והיום זרק אותו כלל מהמיטה ובכה, הרמתי אותו והרדמתי על הידיים (9 קילו לפחות בלי עין רע
) ואין לי מושג איך ממשיכים מכאן. די ברור שעל הידיים זה לא פתרון. כן, אני יודעת, אני מפונקת, אני רגילה לילד שנרדם לבד, ישן לילה שלם ואוכל את כל מה שמציעים לו, ופתאום הכל השתבש לנו. נורא בא לי להחזיר אותו למסלול...

noaagr

New member
הוא חולה

וכשהם חולים הם לא מתנהגים בצורה הרגילה אבל מנסיוני לרוב הם חוזרים אחר כך להתנהגות הקודמת. כרגע לא הייתי נלחמת איתו ומנסה להחזיר למסלול בכח אלא הייתי מחכה שהרגשתו תשתפר. לגבי הבקבוק והמוצץ - בהחלט יכול להיות שהמציצה מכאיבה לו כרגע וצריך לחכות ולראות מה יהיה הלאה. איך הוא עם אכילה בכלל? בזמן בליעה הוא לא מרגיש כאב?

טאניוש

New member
אני אף פעם לא נלחמת איתו...

בכוח לא יעבוד איתו, אם הוא לא רוצה משהו אני יכולה לעמוד על הראש וזה לא יעזור. אבל אני כן מצליחה "לכוון" אותו. הוא באופן כללי אוכל פחות טוב מהרגיל (לדעתי זאת השפעת אנטיביוטיקה) אבל אוכל, בולע ולא מתלונן. רק בקבוק לא...

ariane

New member
דוגמה אישית.

לגבי סירוב לבקבוק, אני בגיל חמישה וחצי חודשים סירבתי לקחת בקבוק ואמא שלי הייתה צריכה להכיל אותי עם בכוס לתינוקות. מוצץ אף פעם לא היה לי. אבל בהחלט יכול להיות שזה רק בגלל המחלה ושהכל יסתדר תוך כמה ימים. עדן לא שינתה כלום בזמן המחלה(היא גם עם דלקת אזניים ואנטיביוטיקה כרגע) חוץ מלקום בחמש במקום שש
אבל היא גם הרבה יותר קטנה. מאחלת לך וללאון לחזור לשגרה כמה שיותר מהר. חיבוקים מחולים לחולים.

טאניוש

New member
תרגישו טוב ../images/Emo24.gif

איך אמא שלך לימדה אותך לשתות מבקבוק? היא תוכל להעביר לי סדנא?

ariane

New member
אני לא יודעת בדיוק

איך היא עשתה כדי שאני אשתה מכוס. אבל לא הייתה בררה כי לא רציתי בקבוק יותר. ומאתמול עדן שותה בכוס של אוונט ומסתדרת יופי עם זה. בכלל לא התרגשה שזה שונה מבקבוק העיקר שיוצא מזה מים. קניתי אחד לגן ואחד לבית. קשה לי להסביר איך לעשות כי עדן לא מסרבת לכלום, כל עוד זה נכנס לפה זה טוב לה(כולל אנטיביוטיקה). בכל אופן תרגישו טוב, אנחנו כבר די בסדר.

סינטה1

New member
תני לו את הזמן

יכול להיות שפעולת המציצה עדיין קצת כואבת לו בגלל דלקת האוזניים.

למעלה