עדכון ושאלה

מצב
הנושא נעול.

דגיתי

New member
עדכון ושאלה

עדכון ושאלה
פניתי היום לבי"ח קפלן לקבוע תור להפרייה ראשונה אחרי הזרעות. אמרו לי שיהיו תורים רק עוד חמישה חודשים, ובמקרה הטוב עוד כשלושה חודשים. אני כבר די לחוצה ועדיין בתנופת טיפולים (עדיין לא נמאס לי ואני אחרי מנוחה של חודשיים). נראה לכן הגיוני שמחכים כל כך הרבה זמן? ככה זה בעוד בתי חולים?

ענבל 2

New member
ככל הידוע לי

עדכון ושאלה
פניתי היום לבי"ח קפלן לקבוע תור להפרייה ראשונה אחרי הזרעות. אמרו לי שיהיו תורים רק עוד חמישה חודשים, ובמקרה הטוב עוד כשלושה חודשים. אני כבר די לחוצה ועדיין בתנופת טיפולים (עדיין לא נמאס לי ואני אחרי מנוחה של חודשיים). נראה לכן הגיוני שמחכים כל כך הרבה זמן? ככה זה בעוד בתי חולים?
ככל הידוע לי
בבית חולים אלישע ובני ציון אין דבר כזה...תור להפריה.

ענבל 2

New member
אולי בגלל שהגעתי ישירות דרך הרופא

באלישע יש תור של חצי שנה
לאלישע אף פעם לא נתקלתי בתור. עכשיו נקבע לי פרוטוקול טיפול בבית חולים בני ציון באופן מיידי, ללא תור.

ענבל 2

New member
ויותר מכך

לאלישע אף פעם לא נתקלתי בתור. עכשיו נקבע לי פרוטוקול טיפול בבית חולים בני ציון באופן מיידי, ללא תור.
ויותר מכך
הם מאוד הצטערו שפיספסנו את החודש הקרוב.

עינב נ

New member
בבלינסון אין המתנה

עדכון ושאלה
בבלינסון אין המתנה
את מגיעה או מתקשרת וקובעים תור לחודש הקרוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה