עדכון ושאלה

עדכון ושאלה

שבוע שעבר העלתי כאן שאלה לגבי מעבר למיטת נוער, כי הבת שלי מטפסת על הסורגים ושאלה נוספת היתה לגבי לינה עם ההורים שפתאום מוצאת חן העניה. אז ככה... עדיין לא העברנו אותה למיטת נוער, אבל שמנו לב שהחוסר רצון שלה לישון במיטה שלה לא נובע מרצון לישון עם ההורים אלא מצורך אחר כפי הנראה - זה לפחות מה שנראה לי. הלילה היא ממש לא הסכימה ללכת לישון במיטה שלה, אז בעלי השכיב אותה במיטה שלנו(כשאנחנו בסלון) והיא נרדמה בשניה, אח"כ באמצע הלילה היא התעוררה וגילתה שהיא במיטה שלה (כי העברנו אותה) והתחיל בכי נוראי... לא רציתי להביא אותה שוב למיטה שלנו, אז השכבתי אותה על הספה הנפתחת שלה והיא נרדמה בקלות ובמהירות... מה דעתכן... זה ברור לי שמהו במיטה מפריע לה נראה לי שנקדים את המעבר למיטת נוער...

irisgh

New member
לפעמים גם זו סוג של התנגדות לשינה.

ואם הולכים לישון במקום ה'לא רגיל' (אצל יניבי: על הרצפה בסלון למשל), זה יותר קל.

לאה_מ

New member
מה מעכב את המעבר למיטת נוער?

אצלנו אורי היה "סרבן סורגים" מוצהר מהרגע הראשון שניסינו לשים אותו במיטה שלו (לשם הגילוי הנאות, זה היה אחרי גיל שנה). פשוט שמנו מזרון על הרצפה, ושם הוא כן הסכים לישון.

חוסר זמן

כל הסיפור התחיל ממש לפני פחות משבוע, ביום שבת (היום יחיד שאפר לעשות משהו עם זה) לבעלי היתה יום הולדת כך המשאב הגדול שנקרא זמן הושקע באירוח וכדומה... אבל הודעתי בבוקר לבעלי אני לא מוכנה לעקב את זה יותר והיום מחליפים לה את המיטה.

אפרתש

New member
יכול להיות שלא אוהבת המיטה

הגדולה שלי הפסיקה לישון במיטת סורגים כשהיתה בת קצת פחת משנה. מאז - לא ישנה מאחורי סורגים אפילו פעם אחת. המטפלת במשפחתון ניסתה להרדים אותה בלול, הילדה צרחה, ואני אמרתי לה שהילדה ישנה על מזרון על הרצפה. ואכן - ברגע שהוציאה את המזרון והניחה אותו על הרצפה - הילדה נרדמה כמלאך עייף. הקטנה שלי - לא ישנה אף פעם מאחורי סורגים. מיטת התינוק שלנו היא קישוט בלבד. שתיהן ישנו על מיטת נוער, המיטה שלנו, או מזרון על הרצפה.

אפרתש

New member
זה בא פתאום?

אולי היו כמה ימים בהם היא התרגלה להירדם במקום אחר, ואז קשה לה לחזור לסורגים? אולי זה שהיא פתאום מנסה לצאת "הפיל לה את האסימון" שעכשו היא סגורה. אולי היא בכלל הפכה להיות יותר פעלתנית ועצמאית, וההגבלה כבר לא נראית לה. ואולי אני טועה וזה משהו אחר לגמרי.

יכול להיות שנפל לה האסימון

בגן היא ישנה על מזרון (אבל כבר 3 חודשים)... בהתחלה פחדתי מיזה כי היא לא היתה רגילה , אבל עכשיו אני רואה שכפי הנראה זה יותר מתאים לה... וכדאי שגם אנחנו נתכונן לזה

Shellylove

New member
אולי זה החדר? החושך?

ניסית להשאיר אור קטן? שלא תבהיני לא נכון- אני מאד בעד מיטת נוער/פוטון/מזרון , אבל יכול להיות גם כיוון כזה.

תמיד יש אור קטן

גם בשבילה וגם בשביל שאני אראה את הדרך אליה בלילה חוצמיזה לא נראה לי שזו הבעיה כי היא נרדמה טוב על הספה הנפתחת בחדר שלה...

עידכון

הלילה חוסר הרצון של בר לישון גבר על העייפות שלנו (ועל העצלנות) והעברנו אותה למיטת בניים ... היא כל כך התלהבה מהנושא, עלתה ירדה 15 פעם, קפצה על המיטה נשכבה התגלגלה במיטה שוב ירדה ושוב עלתה במשך שעה וחצי...ולא היתה מוכנה ללכת לישון. בסוף היא נרדמה מאושרת והיה ממש כייף... אממה.... בשעה 5:00 היא התעוררה, גילתה שהיא במיטה החדשה והחליטה להמשיך לעלות ולרדת.... כך הגעתי לעבודה שוב עם עניים עייפות וכבדות... אבל לפחות הילדה לא מתוסכלת...

אפרתש

New member
העיקר שהיא מאושרת ../images/Emo13.gif

ואיזה יופי לה שאת מקבלת בכזו שמחה את ההתלהבות שלה מהמיטה.

למעלה