עדכון ושאלה

mom&shaked

New member
עדכון ושאלה

לפני חודש בערך כתבתי שעילי יונק מלא והרופא שלו (ניו ג'רזי) המליץ לי להתחיל עם סיריאל. בביקור שלי עם עילי לחיסון לפני מספר ימים שאלתי את הרופא למה הם ממליצים להתחיל עם סיריאל בגיל כל כך צעיר (בניגוד לאיגוד הרופאים האמריקאי) הוא טען שהילדים של היום דורשיםאת זה, הם מאוד סקרנים ו"מבקשים" את זה כבר בגיל צעיר (4 חודשים). זה בסדר מבחינתו שאני אתחיל עם סיריאל מתי שאני רוצה ואלך לפי מה שמתאים לי כל עוד התינוק מאושר. אגב, אני מאוד מרוצה מהרופא הזה ומהגישות שלו, לא אכפת לו בכלל כמה עילי שוקל. בכל המפגשים שלנו הוא אומר לי "He looks like a happy baby and that's the important thing" מחר עילי יהיה בן חצי שנה ואני חושבת להתחיל עם מוצקים. עם איזה ירק/פרי כדאי להתחיל?? ובאיזה שעה ביום??

Sorry, but that is shtuyot

I think that was just an excuse to cover a mistake. Babies at 4 months are curious to explore the world with their mouth, but that does not mean that we can give them something that could be less than healthy for them. There are babies who like to eat sand and dirt, but we don't offer that to them, do we? Stick with the AAP recommendations​

לאה_מ

New member
תרגום: סליחה, אבל אלו שטויות

אני חושבת שזה רק תירוץ כדי לחפות על טעות. תינוקות בגיל 4 חודשים מגלים סקרנות לחקור את העולם דרך הפה, אך אין זאת אומרת שניתן להציע להם דברים שאינם בריאים בשבילם. יש תינוקות שאוהבים לאכול חול ואדמה, אבל אנחנו לא מגישים להם את זה, נכון? המשיכי לפעול לפי המלצות ארגון רופאי הילדים האמריקאי.

mom&shaked

New member
יכול להיות שזה רק תירוץ

אבל בדקתי וזאת ההמלצה של כל הרופאים במרפאה (יש בערך שישה רופאים). בשורה התחתונה אני אעשה מה שאני מאמינה שטוב ביותר עבור בני וזה לא להתחיל איתו סיריאל בגיל כה צעיר.

למעלה