עדכון ועדות

עדכון ועדות

טוב, אז אני חושב שהגיע הזמן שנשמע מה קורה בכל אחת מהועדות, כדי שכולנו נהיה מעודכנים במה שקורה. אז אני אתחיל: אתמול נפגש לראשונה הצוות שבונה את חוברות ההדרכה (!), היתה פגישה מוצלחת, על אף שהאוטובוס של הירושלמים נתקע (חחח...), היו דיונים מעניינים ואף יש לנו ש"ב. באותה הזדמנות ראוי לציין שאם למישהו יש חומרים לגבי אחד מן הנושאים של חוברות ההדרכה שבהן אנו עוסקים השנה (שוויון, א"י וחברה ישראלית ו"יהדות ויהדות רפורמית") שהוא רוצה שיכנסו לחוברות ההדרכה אנו מבקשים שישלח אותם אל אחד מחברי הצוות (יונתן, נעה גיבסון, יוני, אנוכי, רינת ושרה). אם למישהו יש עוד עדכונים לגבי וועדות מסוימות שישרשר אותן לכאן.

ariman

New member
ועדת עשייה ציבורית

לא פועלת, כי אף אחד לא רוצה לבוא (חוץ מיוני נשמה).

אריאל, אתה ממורמר היום, הא?!

תן חיוך, הכל לטובה! אריאל, מנסיון, שני אנשים יכולים לעשות הרבה עבודה טובה ולהרים משהו שלא היה, זה שאתם בוועדה "לבד" לא אומר שאין לכם עזרה, אני באופן אישי לא יכול להתחייב להיות חלק ממנה (במיוחד כשאני יודע שאני לא תמיד אוכל להגיע, במיוחד אם הפגישות תהיינה בירושלים), אבל אני בטוח שברגע שתעלו איזשהו פרוייקט אנשים יתגייסו לעזרתכם לדבר ספיציפי. ושוב, שני אנשים יכולים לעשות שינוי, יכולים להקים משהו, ואם אני ועידן מצליחים להרים משהו קטן יחסית, אני בטוח שאנשים עם כישורים כמוך וכמו יוני תוכלו להרים משהו הרבה יותר גדול...

Tiki Torch

New member
../images/Emo189.gif

אני צריך לדבר עם מירי בקשר לזה... אריאל או הלל או מישהו מוכן להביא לי את המס' טלפון של מירי?

../images/Emo26.gif../images/Emo124.gifו. עיתון../images/Emo36.gif

ועדת עיתון שוקדת ועובדת על העיתון של נוער תל"ם. העיתון יגיע אליכם הביתה עד יום ערב חג פסח!!!! עומרי

Tiki Torch

New member
רגע רגע רגע

ממה שהבנתי זה אני אתה הלל ושיר אז לפחות 4 יש לנו אז אנחנו מוכנים לפעולה!

למעלה