עדכון וייטי

גן חיות

New member
עדכון וייטי

לפני מספר שבועות התייעצתי פה לגבי וייטי החתול (בעיות כליות , דלקות, שלפוחית).
כאשר השתחרר מאשפוז האחרון, החלטתי שאם יש צורך לחזור לווטרינר, אני הולכת למישהו אחר כדי לקבל חוות דעת שנייה. כיוון שיש לי בעיות קשות עם ניידות ולוגיסטיקה, היה ברור שאצטרך לוותר על בית דגן או חוות דעת ולבחור ווטרינר אחר פה באשקלון.
אכן, כעבור כמה ימים החתול החל להיראות "איכס" . לקחתי לווטירנר אחר. הוא בדק אותו באופן שטחי וביקש את התיק הרפואי שלו. במרפאה הקודמת ממש לא היו נחמדים. אמנם נתנו לי את התיק הרפואי, אבל הבהירו לי שזה בזבוז, אין טעם, אם זה לא לבית דגן או לחוות דעת אני כאילו יורדת ברמה, גם בית דגן וחוות דעת מיותרים כי יש להם ווטרינרית שעבדה בבית דגן . יאמר לזכותם שהמשיכו להתעניין בשלומו של וייטי.
הווטירנר השני, פנה והתייעץ עם גאנץ והקריא לו את הדברים החשובים בתיק.הוא הבהיר לו שאין סיכוי שאני מגיעה עד לשם.
ההמלצות היו לעשות צילום רנטגן לבדוק אם אולי, לפני שוייטי הגיע אלינו אולי עבר תאונה שפגעה באחד או יותר מהאיברים במערכת דרכי השתן. זה בוצע והיה תקין.
ההמלצה השנייה היתה לחכות עשרה ימים אחרי סיום האנטיביוטיקה ולעשות בדיקת שתן לתרבית.
בינתיים, החתול החל לקבל תוסף מזון בשם "סיסטופאן".
שלשום התקבלו תוצאות בדיקת השתן. לוייטי יש חיידקי escherischia coli בשלפוחית השתן. מסתבר שכל האנטיביוטיקות שהוא קיבל לאורך כל התקופה
,אינם מתאימים לחיידק שיש לו. חלק מהאנטיביוטיקות בכלל אינם משפיעים עליו וחלק משפיעים רק חלקית. התחלנו עכשיו אנטיביוטיקה חדשה, לפחות לשבועיים, עם מעקב הווטירנר.

במקרה של וייטי, כנראה שנמנע ניתוח מיותר. אני מקווה שנמנעו ממנו גם דלקות חוזרות ונשנות שפגעו גם בכיס שלי וגם באיכות החיים של וייטי ושלנו.
בסך הכל היה צריך מישהו שיסתכל על המקרה שלו עם עיניים חדשות.
עכשיו אני בהתלבטות קשה: בהמשך, גם עם הכלבים והחתולים האחרים שלי, לאיזה מהווטרינרים ללכת?? אבל את זה לא תוכלו לפתור לי.

למעלה