עדכון ודרישת שלום מסנפירנו

עדכון ודרישת שלום מסנפירנו

שלום לכולם,
אני מספרת לכם קצת על הסנפיר הכחול.
הוא עובר בימים האלה ימים לא פשוטים, כי הוא מנסה איזה טיפול חדש וקיצוני במצבו.
הוא לא זמין מאוד לאינטרנט, ולכן שולח עדכונים רק אחת לכמה ימים (ואני לא תמיד מספיקה, לצערי, לענות לו מיד).

אני מאחלת לו מכאן בשם כולנו, שיהיה לו שם מוצלח, שהטיפולים ויתר הדברים - יעברו לו לטובה, ושישוב לכאן במצב טוב יותר מזה שהלך.

אני מזמינה אתכם לחמם את ליבו בברכותיכם או בשירים או בלינקים חביבים שישמחו אותו.

שיהיה בהצלחה! (חושבת על שיר
)

bimbo.

New member
אני מחזיקה לסנפיר הכחול אצבעות
להצלחת

הטיפול, ולהתאוששות מהירה, עם הרבה אהבה וחיבוקים.

bimbo.

New member
שאלה:

כתבתי שתי הודעות: האחת לסנפיר, והשניה - הדלקתי נר לזכרו של אריק איינשטיין.
לאן הן נעלמו?

bimbo.

New member
שתי ההודעות חזרו לפתע. תפוז משחק לו

קצת, כנראה.

Sigal H

New member
קודם כל, חברים, איפה ה-
?

הרי בדיוק לזה הוא נועד, לומר מילה טובה למישהו שצריך, כשאתה לא יכול או לא מצליח לנסח את המילים ולמצוא את השירים.
.

ולך, עמית יקר, אני מאחלת בשורות טובות. אני מבינה שהמצב לא משופע בהן בינתיים, אבל הלוואי שיבואו, קטנות ומפוזרות פה ושם בין כל הבלבול והכאב והמרחק, ותאסוף אותן כמו כשהיינו קטנים והייתה לכל אחד קופסת נעליים שאף אחד חוץ ממנו לא יודע מה הוא אוסף בה ואף אחד חוץ ממנו לא יידע להעריך את מה שבתוכה - - - כזאת קופסת נעליים, עם בשורות טובות ומשהו קטן שרק אותך יצחיק אבל יצחיק בדיוק כמו שאתה אוהב.

שירי העידוד נחלקים לשניים: כוח רצון, ותקווה.

בכוח רצון:
"אני לא אפסיק לרצות / אני לא אפסיק לרצות / אני לא אכנע לרעיון הזה / שאי אפשר כי אי אפשר ואי אפשר / זה עניין של הישרדות / גם אם תגידי לי שדי כבר ונגמר / אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר" (עיניים זרות / רונה קינן)
"עולם מוזר / כולו שלך / כשהתקווה בלב בוערת / יש בדידות / יש כאב / והתקווה איתך נשארת" (שיר תקווה, מירי מסיקה)
באנגלית - Let Me Live Lyrics - Queen

ושירי תקווה (קישורים בתחתית ההודעה)
"יהיה לנו טוב, טוב מטוב, טוב מאוד / זה מתחיל כבר בבוקר בבוקר" (מודה אני / מאיר אריאל)
באנגלית - Tim Minchin / Some people have it worse than I
"ניסים קורים, הכול עוד אפשרי" (משהו חדש מתחיל / דני רובס)

התעייפתי, אבל יש עוד. ואם אתה רוצה משהו אחר, דברים עם תוכן או משחקים וכו', רק תבקש ונשתדל למצוא

תחזיק מעמד, איש יקר. מקווה שתחזור אלינו בקרוב

סיגל

למעלה