עדכון הרכבה + קניות

מממאיה35

New member
עדכון הרכבה + קניות

ממ טוב אז סיימתי את הפאזל של הדובים.. היה מאתגר וכיפי, בסה"כ עבודה של כשבוע. אם הייתי בארץ לא נראה לי שהיתי קונה את הפאזל הזה, אבל שכאין ברירה אז אין ברירה- קונים או הולכים לחפש במקום אחר.. אז קודם כל תמונות של ההרכבה. בסופו של דבר יצא יפה, לא ברור לי מה אני הולכת לעשות איתו (לפרק? אולי להדביק ולתת מתנה למעבדה שני נמצאת בה? אולי להדביק חלקים חלקים ולהביא לארץ?). התחלה

מממאיה35

New member
התקדמות

המסגרת גמורה.. בניגוד לפאזלים רגיילים - לא עשיתי את המסגרת קודם ואחכ את הפאזל, אלא החלטתי לעבוד לפי צבעים. אז קודם אדום אחכ כחול + ההר ואז לאט לאט להתכנס פנימה והחוצה. אגב בשלב מסוים לא היה לי מקום לפאזל הזה על השולחן (הוא מאוד גדול!) אז העברתי אותו למיטה. אז ישנתי יומיים על הרצפה
(טוב נו לא באמת, אבל להוריד אותו לרצפה בלי שיתפרק היה מצבע בפני עצמו)

מממאיה35

New member
וכמה דובים מסתתרים בתמונה?

אז חוץ מאלה שנראים בבירור ועוד דב אחד שמתסתתר בהר (אפשר לראות אותו בתמונה הרא/שונה ששמתי), גיליתי עוד שניים.. האחד

מממאיה35

New member
ועוד

נראה לי שזה לא סתם שהחיתוך של הפאזל הוא בצורת דובים. רעיון מגניב ביותר, ח"ח להם!

מממאיה35

New member
ועדכון רכש

כשהבנתי שהפאזל הולך להגמר, הבנתי גם שצריך למצוא חנות אחרת.. אז במקרה הלכנו לשופינג באיזה קניון מאוד גדול שנמצא חצי שעה מכאן. אני כמובן ביקשתי להגיע לחנות צעצועים. אז הגענו לאיזו חנות כמו ,המשביר" ושם הלכתי למדף המיועד..
היה מבחר, לא כמו בחנות פאזלים אבל בהחלט היתה התלבטות, בפרט שהמחיר הממוצע לפאזל של 1000 חלקים עמד על 5$
בסוף בחרתי 4.. האחד - פוטומוזאיק סנופי - 8.99$

מממאיה35

New member
ואחרון

500 חלקים, פאזל 3D (הגיע כבר לארץ?). נראה לי שאחרי שעושים את הפאזל הזה - העיינים גמורות.. אני מניחה שאשאיר אותו לארץ. 11.89$ בגלל שאי אפשר היה לצלם את אפקט ה 3, הנה קישור לפאזל. זהו, הסתיים הרכש שלי (never say never). ~שבוע טוב~

jocie1

New member
כל הפאזלים מיוחדים, גם המחירים....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

mdpl

New member
קודם כל כל הפאזלים ממש מדהימים

לא הבנתי את נסעת לחו"ל לטייל ותוך כדי את עושה פאזלים??????????????? מוזר, אבל לא יודעת... או שזה מהעבודה נישלחת.... בכל אופן ממש יפים כל הפאזלים סבלנות מטורפת יש לך ועלי והצליחי. שבוע טוב

מממאיה35

New member
אני בארה"ב

במסצוסטס לסוג של חילופי סטודנטים. אז ביום יום אני עובדת / לומדת, בערב ערב מפאזלת ובסופשים מטיילת. ככה מרוויחים מכל העולמות
אני פה עד אמצע דצמבר. ~שבוע טוב~

123נעמי

New member
איזה כיף לך../images/Emo9.gif

עכשיו הבנתי את השילוב של טיול והרכבת פאזלים בערבים. יפה
חילופי סטונדטים זה מעולה באמת רווח מכל העולמות - כל הכבוד
המשיכי בשליחות בהצלחה. פאזלים מקסימים קנית אהבתי במיוחד את סנופי. תשמרי אותם לארץ. חבל להשאיר אותם שם.

mdpl

New member
גם אני רוצה אוי איזה כייף לך

אני מתה לנסות את מזלי בחו"ל אבל יש יותר מידי דברים שלא יכולים להצליח עם הרצון שלי תעשי חיים, ותמשיכי ליצג אותנו בכבוד (גם בפאזלים)

למעלה