עדכון המצב שלי

giloosh

New member
עדכון המצב שלי ../images/Emo4.gif

אממממ... אז ככה, היום יצאתי להורים שלי.... אמא שלי קיבלה את זה די טוב, אמרה שהיא אוהבת אותי לא משנה מה אבל עדיין חושבת שזה יעבור לי. אני לא דואג יקח לה זמן לקבל את זה אבל זו התחלה טובה
אבל אבא שלי הקשיב למה שאמרתי הקשיב לתשובה של אמא שלי ואז קם והלך... עכשיו הוא מתנהג כאילו כלום לא קרה אבל אני חש בריחוק גם ממנו וגם מאמא שלי מישהו היה במצב הזה? אין לי מושג מה לעשות עכשיו! כל עזרה תתקבל בברכה

מרסלה13

New member
הממ...

דבר ראשון, הפורום הזה אמנם לבנים בלבד, אבל אני בת, אז אני מצטערת אם עברתי על הכללים ואני מרשה לכם לגרש אותי בכל עת שתרצו.. דבר שני, אני ממש לא מנוסה בדברים כאלה ולא הייתי במצב כזה אבל אני אייעץ לך בכל זאת, לפחות אני אנסה - אם אתה רוצה, תקרא, אם לא - אני לא מאשימה אותך... תחכה קצת זמן, תראה אם זה ימשיך ככה. כמו שאני מכירה הורים - הם לא יכולים להדחיק דברים שקשורים לילדים שלהם להרבה זמן (אבל אולי זה רק ההורים שלי..) והם יתעמתו איתך בקשר לזה בעתיד הקרוב. הם צריכים קצת זמן לעכל את הבשורה ולחשוב איך להגיב, הם גם צריכים לדון על זה אחד עם השני, להשוות דעות וכו´. אם אמא שלך אמרה שהיא אוהבת אותך לא משנה מה, זה כבר סימן טוב. וזה שאבא שלך קם והלך זה גם סימן לא רע, לפחות הוא לא הגיב בכעס. אפשר לצפות ממנו שיגיב לזה בצורה יותר שלילית מאמא שלך כי לאבות קצת יותר קשה לקבל את זה מלאמהות (לפי מה שאני חושבת). אז בקיצור, לפי דעתי תן להם קצת זמן ותראה מה יקרה הלאה.

אני רק אגיב למשהו אחד

בפורום הזה הדבר הבאמת חשוב הוא לא אם את בן או בת אלא אם את שומרת על תקנון הפורום...ואת כן..אז זהו

campari

New member
גילוש, תחשוב כמה זמן לקח לך...

להתרגל לרעיון שאתה הומו. תן גם להם קצת זמן, הם יתרגלו. אחרי הכל הם ההורים שלך, והם חשבו שהם יודעים עליך הכל... בכל אופן, עשית צעד גדול בכיוון הנכון. קבל

Giraffe

New member
יש שני אתרים שממש עוזרים

אני חצי במצב שלך (רק אימא יודעת), ואני רק יכול להפנות אותך לשני אתרים מצוינים. בשניהם יש מלא מאמרים על יציאה מהארון למתבגרים, ועל סתם יציאה מהארון וכל מני דברים שאני מצאתי מאוד עוזרים. יכול להיות שכבר נתנו את האתרים האלה ושאתה יודע אליהם כבר אבל אם לא ועזרתי אז אני עשיתי את שלי. אני לא בטוח שזה יצא בסדר עם הקישור כי זה פעם ראשונה שאני עושה את זה אז אם לא אני יכתוב שוב.

giloosh

New member
תודה רבה רבה לכל מי שהגיב ../images/Emo13.gif

אני חושב שבעיקר נלחצתי כי לתגובה כזאת ממש לא ציפיתי והתכוננתי
אני בטוח שהכל יסתדר יום אחד בסופו של דבר
ולג´ירף תודה רבה על הקישורים, הם עובדים ובהחלט עזרו תודה

assafcohen1

New member
agree with campari

this is what i always say, your parents need time. give them time to get used to the idea. it semms like they will. when i told my mom, she took it o.k. when i brought my boyfriend home she told me "assaf, i love you, give me time. i need to get used to that" she did. my boyfriend is like one of the family now, so please- talk with them, love them, HELP (and again, help) them to accept you. good luck- assaf

למעלה