עדכון המנהלת:

Mooa-Numi

New member
עדכון המנהלת: ../images/Emo6.gif

אהוי! כן, אנשות, סוף סוף עשיתי את הלא יאומן- עדכנתי את הסקר. הוריי. עוד שניה אני הולכת להוסיף את הטיוטוריאל של ענת לטאג ליין, ולעדכן קישורים. אבל בינתיים-זה מה שיש לנו. תוצאות הסקר הקודם? נאאאא... תנחשו לבד. אתם באמת רוצות לדעת? טוף. להלן הזוכים:
מה דעתכם על מפגש פורום
מקום שלישי, עם 14% אחוזי הפסדה- נגד. (מי?! נאי אכסח אותו!). 8 מצביעים.
מקום שני, עם 29% הפסדה- לא אכפת לי (אנטיפטים!), 17 מצביעים.
ובמקום הראשון, עם 56% (!!) אחוזי הפסדה-בעד (הוריי!) 32 קולות
ותודה ל57 אנשים שהצביעו (או יותר נכון ל7 שהצביעו 14 פעמים
). סקר חדש-תבדקו למעלה. >>המשך בהודעה הבאה<<

Pink Punk Girl

New member
הוריי לך מיכל + ניצול שירשורציה ../images/Emo28.gif

כן כן רבותיי הכנתי דולי חדישה... אז קבלו אותה במחיאות כפיים ס~ו~ע~ר~ו~ת ~~~~גלים~~~~~ what do you think? luv, שיררררררר ד"א- עדי לימדה אותי להכין נעליים כאלו

../images/Emo13.gifהגיע הזמן../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתום וירוק זה כן מתאים

Pink Punk Girl

New member
מהה???????????? ../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

לא ממש מצאתי את הקשר של זה
כתום וירוק זה כן מתאים !!! לשרשור..... אבל ווטאבר (אני מתחילה להשמע כמו סנובה.. חי חה..)

Pink Punk Girl

New member
אהההההההההההההההה../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

I found the kesher in the seker.................... לחכמות שבינינו- מצאתי את הקשר בסקר.................

Mooa-Numi

New member
+++ תחרות חדשה ../images/Emo8.gif

סלבריטיז ומפורסמים אחרים
ציירו את מושא הערצתכם, הכוכב של פוסטרכם, תאוות נפשיכם-העיקר-שכולנו נכיר אותו. כן כן, תחרות סלבריטיז! זו יכולה להיות להקה, שחקנ/ית, זמר/ת, אחותכם, או אפילו דמות מסרט
העיקר שזה יבוא בצורת דולי, וגם עם התמונה המקורית ליד. כאילו-אתם מציירים את הדולי-מהתמונה. ורק אני שואלת-למה רק אני מארגנת לכם את התחרויות הכי שוות, שאני בכל מקרה לא אוכל להשתתף?
חסידה שכמותי

BizzyD Girl

New member
מיכלי אני חולה עליך

אני מצרפת לפה את דריק [סאם41] המושלם, החתיך, הכוסון [ויש עוד רשימה] ואני פשוט חולה עליו~! ולכן ציירתי אותו ב2 סוגים - בלונד ושחרחר אם הוא לא מקסים-אז הוא יותר מזה לאב יווו דריק

BizzyD Girl

New member
התחשק לי נווורא להוסיף עוד תמונה של

ו.. חח תראו איזה חמוד!!!!

גמני גמני!!! הכנתי בובוה של נלי!!!

השיער לא שלי,בעצם השיער היה ארוך,קיצרתי והןספתי אדום! כל הזכויות למי שעשתה את השיער!

למעלה