עדכון המלתחה

leprechaun3

New member
עדכון המלתחה

הייתי בחנות בזכרון יעקב (מקום מגורי) שמחזיקה הרבה מותגים למידות גדולות ומצאתי כמה דברים נהדרים. אני יודעת שזה לא בדיוק אזור שרלוונטי לכולכן, אבל אני בכל זאת אכתוב לטובת אלו שגרות בצפון או שסתם יוצא להן להיות באזור. אז ככה: החנות נקראית נילי אושרוב, וחוץ מעיצובים שלה (שהאמת הם לא לטעמי) יש שם בגדים של ג'אמפ, רמי לי, והכי חשוב: אריסטו שמט (שעכשיו קוראים להם אוגוסטו או משהו כזה). אז אני יצאתי עם השלל הבא: שני זוגות מכנסיים של אריסטו, שניהם מבד שחור מאוד נוח אבל שנראה גם אלגנטי, עם גומי (הנוחות היתה חשובה לי כי הם נועדו לטיול בחו"ל), אחד קצת יותר ספורטיבי עם שבלול לבן בקצה והשני יותר אלגנטי עם מין רשת בצד של הרגל. שניהם מאוד יפים ונוחים. חולצת ערב מדהימה, גם היא של אריסטו - שחורה אם הדפס של דרקון כסוף למטה בצד, ומין שרוולי עטלף כאלה (אבל קצרים) מאוד מאוד אלגנטית ויושבת יפה על הגוף. ופריט אחרון, חולצה יומיומית של רמי לי, בכחול. סטנדרטית. אגב, משהו לגבי המידות של רמי לי - בעונות ומתאים לי אני מידה 46, 48 בחולצות. ברמי לי אפילו מידה 42 התאימה לי, למרות שהיתה טיפה צמודה. מי שלא אוהבת צמודות היתה מסתדרת יופי עם 44. זהו. בחנות הזו עכשיו יש סוף עונה אז המחירים יותר סבירים, אבל המידות כבר לא כולן נמצאות למרבה הצער. בכל אופן, שמחתי לראות שיש להם את אריסטו ואני בטח אקפוץ לשם גם בחורף לראות מה יש.

DREAM111

New member
היי מיי

תתחדשי קודם כל על כל הקולקציה החדשה. אמרי לי לאן את נוסעת
יש מקום קטן במזוודה
מבטיחה להתכווץ.
נהפוך הוא אני שמחה שנתת פרטים על עיר שעדיין אין לי שום פרט על חנויות בה ואשמח אם תקחי ממנה את הכתובת המדוייקת והטלפון על מנת שנוכל לפרסם באם תגענה עוד בנות מזכרון או תעבורנה בעיר ותרצנה לקנות. אם יש עוד חנויות אשמח למידע הנוסף שלך. תעשי חיים בחו"ל ותהני מהקניה נשמע שקנית דברים יפים.

leprechaun3

New member
אז ככה...

לחנות קוראים "נילי אושרוב" על שם המעצבת, והיא נמצאת ברחוב הנדיב 23 בזכרון יעקב. הטלפון הוא 04-6397483. את המידע הזה לקחתי מהשקית שלהם, ושם ראיתי שיש להם גם חנות בת"א. לא הייתי שם ואין לי מושג אם יש שם גם מותגים אחרים חוץ משל המעצבת (שגם לה יש מידות גדולות) אבל אני אוסיף את הכתובת בכל זאת, כדי שאם תרצי תוכלי להוסיף. החנות ברחוב המלך ג'ורג' 30, טל' 03-5283262. ובקשר לחו"ל: אני נוסעת לסלובניה (מדינה יפהפיה) והיה חשוב לי מאוד למצוא מכנסיים שהם גם נוחים, כך שיהיה אפשר ללכת איתם לטיולים ברגל ושלא ילחצו אחרי ארוחה טובה, אבל מצד שני גם שיראו יפים ואלגנטיים ושיהיה אפשר לצאת איתם בערב. לשמחתי, שני הזוגות שקניתי ממש מושלמים למטרה הזו

silvey

New member
היי מיי,סעי לשלום וחיזרי בשלום....

אל תשכחי אותנו כשתחזרי, ספרי לנו איך היה, אם נהנית מהבגדים, איך היה מזג האויר, קצת טיפים על חנויות שביקרת בהם, ומקומות יפים ו....מסעדות טובות. לפי מה שהמליצו לי אין שם מה לחפש אופנה ומודרניות, מקווה לשמוע ממקור ראשון את התרשמותך האישית, ביי ושוב, תיהני.

leprechaun3

New member
../images/Emo140.gif

המון תודה על כל האיחולים! זה ממש נחמד מצידך
אני אשמח לחלוק אתכם כל מידע לגבי הטיול, אבל בעניין חנויות - אני לא חושבת שבכלל יצא לי להיות בכאלו (אנחנו לא נהיה בשום עיר גדולה) ולמען האמת, גם אם הייתי הולכת אני בספק רב אם הייתי מוצאת משהו. מביקורי הקודם בסלובניה לפני כמה שנים זכור לי שאכן האופנתיות זה לא דבר מאוד חזק שם, וגם כמעט שאין אנשים שמנים ולפיכך אני מעריכה שגם מידות גדולות לא ממש יהיו.

DREAM111

New member
נסיעה טובה והכי חשוב לחזור בשלום

ובביטחה. נשמח לשמוע חוויות של אחרי.

למעלה