עדכון הופעה

היויו

New member
עדכון הופעה ../images/Emo70.gif

מגורמים המקורבים להופעה (לא בדיוק מקורבים, יותר "יודעי דבר") אני יכול להעביר את המידע הבא: אנת'ם בכל זאת מפיקים את ההופעה. ההופעה עוד לא מתה - עובדים עליה. הם מציעים לגומרים מעוניינים להקים דוכנים. עדיין כלום לא סגור - לא שיש ולא שאין. בקשה - דיברתי עם אחד המפיקים, והוא אמר שהוא ישמח אם נוכל לעזור להם בפרסום ברגע שזה יהיה סגור. פרסום = מה שעשינו עם נייטוויש כלומר לפרסם בכל מקום אפשרי ברשת, לתלות פוסטרים, לחלק פלאיירים - כל מה שאפשר לעשות כדי שההופעה תתקיים. לצערי, אין לי זמן לרכז את זה (ככה זה בתחום העבודה שלי ועוד עם שתי בנות בבית שדורשות לא מעט יחס, ובצדק) כך שמישהו מכם יצטרך לרכז את ה"עבודה". ברגע שזה יהיה רלוונטי - אומר לכם ונוכל להריץ את זה.להזכירכם - כבר כמעט אין זמן ואני מאוד מחזיק אצבעות שהכל ייגמר טוב. הערות/הארות/בקשות/שאלות?

Endogenisis

New member
אוקיי חדשות דיי טובות P:

אני לא יודע אם אוכל לעזור בחלוקת פליירים ותליית פוסטרים בגלל הבי"ס למרות שאולי בבי"ס עצמו אני אוכל להביא לאנשים ם: אבל לא יהיה לי בדיוק איך לקחת X_X ואני לא מבין בכל זאת למה לוקח להם כל כך הרבה זמן לסגור את הכל \:

Ice Queen 7

New member
יש D:

אני אשמח לעזור, יש הרבה זמן פנוי P: ולמה אין יחס (כמעט)? כתבת את זה ב10 בערב, הקפצת ב10-11 בבוקר.. להרבה פה יש לימודים עכשיו ככה שאלו לא בדיוק שעות שבהן הם נמצאים על המחשב

היויו

New member
סתם בצחוק ../images/Emo8.gif

זה פשוט קפץ אל מתחת ל"החוליה החלשה" ורציתי שיראו את זה.

ilyena

New member
אשמח לעזור

אני גרה בכרמיאל ויש פה לא מעט חובבי מטאל. כאשר זה יהיה רלוונטי, אפרסם כתובת למכתבים ואשמח אם תשלח לי פליירים ופוסטרים (וכל שאר מוצרי הקידום), ואעשה כמיטב יכולתי לפרסמם ברחבי העיר

Gilado 69

New member
בכיף...../images/Emo8.gif

אני יכול לעשות כל מה שצריך, אומנם אין לי בכלל זמן,ף אבל בשביל זה אני מוכן למצוא כמה שיותר..=] אני גר ברחובות ויש כאן המון אוהבי מטאל, ובעיקר מלא אוהבי אוונסנס ונייטויש (וגם ווית'ין אבל פחות) אז אפשר לדרבן אותם לבוא..=] אני גם בכיף יכול להיפגש מרוכז בת"א למשל ולתלות פוסטרים ולחלק שם פליירים, שיהיה לנו בהצלחה! ושתיהיה הופעה בעזרת השם

גם אני מתנדבת :]

אני גרה ברחובות , אבל אין לי בעיה להגיע לתל אביב ולחלק פליירים.. :] הכל כדי שההופעה לא תתבטל !!

Gilado 69

New member
אוו אני גר ליד אמי"ת חח..=]

כיתה י' כלא דה-שליט (לא שורד שם.. חח סתם)

לא יודעת אם אני יכולה לרכז את עניין הקידום,

כנראה שלא :X אבל אני יכולה לעזור ולקדם. מה לגבי מפגש מעריצים לפני/אחרי ההופעה? אפשרי לארגן? הם עושים את זה הרבה כך שזה לא ייפול עליהם סתם ככה אם מישהו יציע...

טוב מאוד לשמוע.

אני גם אשמח לרכז את כל עניין הפרסום. ת"א נגישה לי כמעט בכל זמן, ואני מאמין שאני אצליח להסתדר עם הלימודים
אני מאמין שגם חברים שלי יעזרו בזה (חסר להם שלא
). בכל אופן, כמו שאמרת, זה יהיה רלוונטי רק אחרי שהכל יהיה סגור, אז בינתיים אפשר רק לחכות

It Snow In Hell

New member
אשמח לעזור

אני יכולה לעזור בכל מה שקשור להופעה,פוסטרים... יש לי חברה שגם אוהבת את ווית'ין אז אני אבקש גם ממנה עזרה..

היויו

New member
טוב לראות את התגובות../images/Emo13.gif

בינתיים עוד לא קיבלתי OK על העניין, אבל ברגע שאקבל - אודיע לכם ונניע הכל. נאור - תרכז את העניינים במרכז. ברגע שזה יקרה, נקבע יום באותו שבוע בו אפשר יהיה להעביר פלאיירים ופוסטרים לאזורי חלוקה בארץ - צפון, י-ם,מרכז,דרום. אני יכול לרכז את העניין בדרום (לפחות לפקחף כי לא בטוח שיהיה לי זמן לתלות בעצמי, תלוי כמה זמן הפרוייקט בחדש ידרוש ממני). נאור - תוכל לרכז במרכז? אביעד - תוכל לרכז בצפון? מי בי-ם?

smady by

New member
אני יכולה לתלות פליירים בקסטינה ../images/Emo6.gif

לא, באמת - הרבה אנשים עוברים שם!! האמת יש לי כבר קבוצה של אנשים שבאים אם יש, רק צריך להודיע... ואני יכולה גם לנסות לאזור באיזור ת"א, סינמה סיטי וכו'...

למעלה