עדכון האתר והפורום

• פותח הנושא mk42
  • פורסם בתאריך

mk42

New member
עדכון האתר והפורום

בס"ד שלום למה האתר בכלל לא מעודכן וגם הפורום? הכל כזה "קפוא" זה קצת מעצבן פעם הי'ה ניתן לשלוח לעמיר בכבודו ובעצמו שאלות כיום האתר בכלל לא מעודכן האם הוא התעכן וי'הי'ה עדכני בבקשה שזה יקרה עמיר לא יופיע בספירת העומר נכון?

ו ר ד ב

New member
סליחה, זאת ממש הגזמה!../images/Emo12.gif

הפורום הכי מעודכן שיש. צר לי שאי אפשר גם לעדכן מתי עמיר נושם בכל שניה...
אבל כל מה שצריך לדעת ועוד הרבה מעבר לגבי עמיר - נמצא כאן. לגבי האתר - האתר לא מתעדכן כי נכון להרגע מנהל האתר הרשמי עבר לגור בחו"ל, מה שאומר שאין מי שיעדכן. אתה יודע - גם לי יש חיים ועבודה מעבר לפורום (ולמרות הכל אני מקדישה לדעתי מספיק זמן - אפילו בהרבה מאוד אהבה!) נכון שיש לי גם הרשאות לניהול האתר, וכשהיה לי זמן מיותר שמחתי לעדכן ולעזור בהקמתו (למרות שזה לא היה תפקידי), כרגע מצטערת אבל מפאת חוסר הזמן - אני לא יכולה לקחת גם את האתר עליי
ולכן נחכה לתגובה מצד ההפקה של עמיר - או שאלעד יחזור לארץ ויעדכן את האתר... המשך לילה טוב

mk42

New member
מצער אם עצבנתי אותך

בס"ד כל הכבוד על הכל!!! תודה על הזמן וההשקעה שלך1 מצטער אם עצבנתי אותך קבלי התנצלות! סליחה וערב טוב "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד"

ו ר ד ב

New member
לא עיצבנת, ממש לא...

חבל שככה העדפת לקרוא את הטון של התגובה, בכל אופן: ההודעה נרשמה שהייתי ממש רגועה באמת במטרה להסביר, המון פעמים משייכים את האתר - לפורום וזה לא עובד ככה, כי נכון להיום המידע הכי עדכני נמצא כאן
לילה טוב ובלי להיבהל

MK

בנוגע למיילים לעמיר באתר, אתה יכול לכתוב לו ולשלוח לו דרך האתר, הוא עדיין קורא וחוזר למי ששולח לו מייל (אני אומרת לך את זה מנסיון) בהצלחה
"ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד"

אתי Z

New member
עדכון האתר...

לאחר פניות רבות של חברים בפורום לגבי עדכון האתר ומכוון שמנהל האתר אלעד נמצא בחו"ל, החלטתי להענות לבקשתו ולעדכן את האתר, באתר עודכנו לוח ההופעות ומילות השירים של "הכל עד לכאן", הסיבה לכך שאין עוד עידכונים היא פשוט מכיוון שאין עידכונים חדשים.

אתי Z

New member
בוא נעשה הפרדה....

בין עמיר הזמר שכולנו מאד אוהבים לבין עמיר האדם הפרטי שב"ה זה להיות אב. אני לא חושבת באתר רשמי של עמיר הזמר צריכה להיות הודעה שכזו שהיא נטו חייו הפרטיים ולכן זה לא עודכן שם.

אתי Z

New member
שכחתי כמה אותיות פה ושם...../images/Emo4.gif

בכל אופן מקווה שהכוונה ברורה

למעלה