עדכון דחוף@

אילנה153

Well-known member
עדכון דחוף@

מישהו יכול לספר לי מה היה בשעות האחרונות??? לא ראיתי...היה משהו חדש על גקי ?נופר?משהו מעניין? תודהההההה

ליר477

New member
לאילנה 153

עתי וג'קי בהט טאב, עתי סיפר שהרגיש חנוק אבל שאוהב את ליהיא. ג'קי: הייתה לי שיחה קשה עם נופר,פעמיים רבו איתה ואני לא התערבתי. עתי: אתה לא בולדוג שלה. לא הייתי מתערב,זה הריב שלהן,אבל נופר אמרה מילים קשות עלי שהייי חייב להגיב (אתה דופק אותה וזורק כשהיא ברגע הכי קשה שלה....כדברי המורה דנה). ג'קי: אני לא טיפוס של ריבים. אני לא אוהב להיות במצב הזה. ובפינת העישון נופר בשיחה עם תומר....על ג'קי. הסברתי לו, אפילו הסברתי עם הידיים כדי שיבין.... היא יותר גרועה מדנה. מרכלת על "החבר הכי טוב שלה" עם מישהו שלא מפסיק להחמיא לה.(יש לך יופי מיוחד). ה' ישמור

אילנה153

Well-known member
דיייי

דיי....אני בשוק! כואב לי הלב כבר מהדבר הזה...אני מתה לנסוע לצעוק לגקי שיתרחק מהתת אנוש הזאת ולא יודעת איך עושים את זה מעולם לא הרגשתי ככה כלפי בן אדם...גקי פשוט נכנס ללב שלי כפי שאף אחד לא נכנס לליבי..לפחות לא מהטלויזיה. היא מצאה חבר חדש אני רואה תומר וגם שמעתי שהחמיאה וליטפה את עמיר.... מה אני אגיד לך? כואב לי הלב...גקי חייב חייב חייב להתרחק ממנה כדי שתרגיש מה זה! היא פשוט משחקת בו ללא סוף@!

ההלומה 7

New member
גקי-ברח מהר

איזה מסכן גקי מתחת לאף שלו נופי מתעסקת עם תומר וההורמונים שלה בוערים גקי ברח הצידה ברח מסכן שכמותך

laVita

New member
היא חייבת לו משהו? זה חבר זה?

כמו שאמרה...לא חכמה להיות חבר כשטוב... הוא הבחור הכי פחדן שם.. ולגבי תומר...זכותה של הבחורה(הרווקה) לדבר ואפילו לצת עם כל אחד... היא לא שייכת לו... היא הייתה סופר רגישה אליו..יש גבול..בחורה אחרת לא הייתה שמה עליו שלא לדבר על החופשיות שנתנה לו..

ליאורי79

New member
../images/Emo46.gifאת מדברת על חבר? היא במשך חודש וחצי

התעללה בו רגשית ופיזית אלימות מילולית השפלות קללות הטפות קינאה ניצול הקנטה מול אנשים אחרים את ממש "אובייקטיבית"

גברי 22

New member
הבהמה הרגע שברה לו את הלב

הוא חשב ללכת איתה לארוחת שף והיא לוקחת את דנה פשוט זוועתית הקטע זה שההפקה שומרת עליה

לואיזה7

New member
ג'קי חייב להסתפר, שערו ארך ונופר לא מתחשבת בו

אתמול בלילה נופר צעקה וצרחה על ג'קי , שהוא לא חבר טוב, שהוא צריך להתערב בכל הריבים העצבניים שלה, והיום היא משכנעת את ג'קי לתת את התספורת לדנה. זאת חברה טובה?! תארו לכם שזה היה ההיפך והוא היה בוחר לקבל את הצ'ופר עם מישהי אחרת. מה היא הייתה עושה לו ... אין לי שום דבר נגד דנה, אבל היא לא הייתה צריכה לקחת את זה ממנו. מנצלים את טוב לבו של ג'קי וזה חורה לי מאוד.

ליאורי79

New member
או או מה היא היתה

עושה לו אם זה היה ההפך הנצלנית האגואיסטית הזאת היא יודעת שג'קי רצה להסתפר ובכל זאת לקחה לעצמה את הצופ'ר אין לה אלוהים

lori3

New member
נופר לא אשמה, היא חולת שליטה.הבעיה

של ג'קי בלבד.הוא לא חייב לאכול כל מה שמאכילים אותו. אבל כנראה כך הוא חי רוב חייו. שפוט ועלוב ללא אישיות.לכן זה לא מפריע לו ולא מעליב אותו-נהפוך הוא. כל פצצה של נופר הוא מתחזק.

ליאורי79

New member
הבעיה גם של יורם,יגאל,שירן ופרידה? כולם

ספגו ממנה אש והשפלות והמשיכו לדבר איתה היא יודעת להפעיל מניפולציות רגשיות על אנשים מהסוג הגרוע ביותר ג'קי לא שפוט ויש לו אישיות מדהימה התנאים שם וההתאהבות שלו גרמו לו לוותר ולהישאר וגם הקוצי מוצי שלה בליווי נקיפות מצפון

שושנית15

New member
יאללה אילנה, אני באה לצעוק איתך!!

הנופר המגעילה הזאת ממש כבר עולה לי על העצבים, אתמול היה בא לי להעיף לה סטירה, איך היא יכולה לצעוק ככה על מי שבנה אותה?!? אם ג'קי לא היה בבית מי בכלל היה יודע מי היא???

נוי710

New member
מסכימה נופר גם גורמת לי לא לאהוב

את דנה החיבור של השתיים האלה בזמן האחרון צורם לי ואני לא יכולה לראות יותר את דנה בגללה

ליאורי79

New member
ג'קי הרים אותה מכלום מי בכלל התסכל עליה לולא

ג'קי סתם פרחה צרחנית חודדה מלאך לידה

ליאורי79

New member
אילנה ליבי איתך ועם ג'קי ! נופר חייבת להיות

מודחת זה נורא כל עוד היא לידו הוא כבוי ועצוב הלוואי והייתי יכולה לנסוע לשם אם את גרה באיזור תוכלי לנסוע או לבקש ממשהו שייסע?

גברי 22

New member
כן נופר הרסה את ג'קי סופית

ג'קי קיווה ללכת עם הערסית לארוחה והערסית גרמה לו לוותר כדי שדנה תבוא איתה

למעלה