1.2.2011
ש שמילמיל מששלק בדואי New member 1/8/13 #20 אם עברתי להוט מובייל וקיבלתי סים חדש זה נחשב למשהו בעניין הזה?
S shoosh2607 Member מנהל 1/8/13 #21 למיטב ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה, הפריצה הופכת את המכשיר לסים פרי. לכן אם פרצת לפני שעברת להוט זה לא משנה כלום. מי שצריך לפתוח את המכשיר זה אורנג'.
למיטב ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה, הפריצה הופכת את המכשיר לסים פרי. לכן אם פרצת לפני שעברת להוט זה לא משנה כלום. מי שצריך לפתוח את המכשיר זה אורנג'.
S shoosh2607 Member מנהל 2/8/13 #26 זה לא וודאי שהוא ייחסם? הרי אם הוא קנה ב 2010 המכשיר נעול. ועכשיו הוא בהוט אז זה לא אומר שהוא לא יוכל להשתמש בו?
זה לא וודאי שהוא ייחסם? הרי אם הוא קנה ב 2010 המכשיר נעול. ועכשיו הוא בהוט אז זה לא אומר שהוא לא יוכל להשתמש בו?
Y Y. Welis New member 2/8/13 #27 נראה שהחסימה כאן קלה יותר אם אני מבין נכון - המכשיר פתוח והחברה חוסמת. אם זה אכן כך, היא יכולה גם לפתוח. יש מכשירים שמיוצרים נטו עבור חברות מסויימות, והחסימה היא ברמת החומרה.
נראה שהחסימה כאן קלה יותר אם אני מבין נכון - המכשיר פתוח והחברה חוסמת. אם זה אכן כך, היא יכולה גם לפתוח. יש מכשירים שמיוצרים נטו עבור חברות מסויימות, והחסימה היא ברמת החומרה.
S shoosh2607 Member מנהל 2/8/13 #28 זה הבנתי וברור שזה קל (ככה זה נראה). שאלתי כי כתבת "*אם* זה ייחסם תפנה לאורנג'" ולפי מה שאני מבינה אין פה "אם" - זה בטוח ייחסם. או שלא?
זה הבנתי וברור שזה קל (ככה זה נראה). שאלתי כי כתבת "*אם* זה ייחסם תפנה לאורנג'" ולפי מה שאני מבינה אין פה "אם" - זה בטוח ייחסם. או שלא?