עדכון גירסה לHTC sensation XE

shayelk

New member
עדכון גירסה לHTC sensation XE

היי!
קניתי את הHTC שלי לפני כשנה וחצי מ"רון פון", ומעולם לא נגעתי בתוכנה שלו. לא מזמן החלטתי לעדכן לאנדרואיד החדש, וגיליתי שהעדכון OTA לא פועל. ניסיתי לעדכן עם RUU וגם זה לא פעל (המחשב סירב לדבר עם הפלאפון). כשפניתי לHTC ונתתי את הפרטים של הfirmware הם אמרו לי שזאת לא הקושחה המקורית שהמכשיר מגיע איתה, ולכן הם לא יכולים לעזור לי (חוץ מלשלוח את המכשיר לחו"ל שיחזירו אותו להגדרות מפעל- לא שאני מבין למה הם לא יכולים לעשות את זה בארץ).
אני סה"כ רוצה להחזיר את הטלפון להגדרות שהוא אמור להגיע איתן מהמפעל כדי שאוכל לעדכן אותו OTA ולהריץ עליו אנדרואיד עדכני במקום ה2.3.4 שרץ עליו כרגע.

רעיונות איך אני יכול לעשות את זה (בשפה שאני אצליח להבין למרות שאני לא מבין יותר מדי באנדרואיד) יתקבלו בברכה :)

המון תודה!

BobboVilla

New member
למיטב זיכרוני, עידכון דרך RUU

מחייב שתהיה מותקנת (ומופעלת) לך גם תוכנת HTC Sync על המחשב. תבדוק שזה אכן המצב.

הבעיה עם המכשיר שלך הוא בדיוק מה שב-HTC אמרו - התקינו לך גירסא "מבושלת" של מערכת ההפעלה, כדי שתהיה לך תמיכה מלאה בעברית. אפשרות אחת היא לנסות ליצור קשר עם היבואן הרשמי של HTC בארץ (Touch Group). אולי הם יסכימו לעשות את זה תמורת תשלום סמלי.

אם לא, ולא מצליח לך העידכון בעזרת RUU, אז אולי אפשר להתקין רום "מבושל". תעשה חיפוש בפורום www.iandroid.co.il או forum.xda-developers.com . אני לא מכיר את המכשיר הזה, ואני לא יודע איך בדיוק מחליפים לו רומים (או ליתר דיוק, איך צורבים Recovery מקוסטם כדי שאפשר יהיה לצרוב רומים).

shayelk

New member
הצלחתי להפעיל את הRUU אבל... בעיה מוזרה

אז הצלחתי לגרום למחשב שלי לדבר עם הפלאפון (הייתה בעיה עם הדרייבר של הפלאפון לווינדוס 8).
עכשיו המכשיר מזהה את הHTC Sync על המחשב, והadb פועל ומצליח לשלוח אותו לBootloader. הבעיה היא שברגע שהוא נשלח לbootloader המחשב מפסיק לזהות אותו (ווינדוס שולח הודעה שהמכשיר נכשל (malfunctioned) והוא כבר לא מזוהה), ואז הRUU לא מזהה אותו. ניסיתי להריץ את הRUU כשהמכשיר לא בBootloader ואז הוא מזהה את המכשיר ומתחיל את התהליך, אבל ברגע שהRUU שולח את המכשיר לbootloader המחשב מפסיק לזהות את המכשיר והתהליך מפסיק.

רעיונות איך לגרום למחשב להמשיך לזהות את המכשיר כשהוא בbootloader?

(אם זה עוזר- אני עובד לפי המדריך הזה: [URL]http://iandroid.co.il/forum/topic69883.html?sid=03[/URL]93d8f90c7eca9a16284f2f45469f38)

BobboVilla

New member
אתה צריך שיהיו לך דרייברים ל-Fastboot

(כלומר ה-Bootloader). הם לא בהכרח אותם דרייברים כמו אלה שעובדים בחיבור "רגיל" של המכשיר. תעשה את הפקודה adb reboot-bootloader, ותראה האם אתה מצליח למצוא דרייברים שיעבדו שם, לפני שאתה מפעיל את ה-RUU. יכול להיות שבגלל שיש לך Windows 8 אז צריך למצוא דרייברים מיוחדים.

shayelk

New member
סוף סוף הצלחתי!

בסוף מצאתי מחשב עם וינדוס 7 לעבוד איתו, וסוף סוף הכל פעל, ואני על אנדרואיד 4 ומשהו :p

המון תודה על העזרה!

למעלה