עדכון (בערך) + פריקה..

Mr Fahrenheit

New member
עדכון (בערך) + פריקה..

וואו, קצת יותר מחצי שנה עברה מאז ההודעה הראשונה שלי פה:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=255&MessageId=161452521
הייתי בטוח שפחות.. בכל מקרה, מאז אני חייב לציין שאני כבר פחות בארון, בעיקר מעצמי, וזה הדבר שהיה לי הכי חשוב, להיות שלם עם הנטיה המינית שלי.
בנתיים אפילו יצאתי לאיזה דייט או שניים, אבל (ופה מגיעה הפריקה), היה לי יחסית קשה "להשיג" אותם..
שניהם היו מ"אטרף", ובזמן האחרון די נמאס לי משם. בעיקר כי חיצונית אני לא מרגיש שאני אוהב את עצמי ולכן בא מעמדת נחיתות מסויימת, מה שגורם לי
בעיקר לעדכן שורה ב"אטרף" ולחכות שמישהו ישאיר לי עקבות ולהשאיר לו גם ולקוות שהוא יפנה.. התחלתי לעבוד על לשפר את החיצוניות שלי למצב בו אני אהיה יותר שלם עם עצמי (כמו הטיילר הזה שכתב לפני כמה ימים פה) אבל זה לא יקרה בין לילה, וההרגשה לא השתפרה למרות הצעדים..
ואני עדיין מחפש אלטרנטיבות להיכרות מ"אטרף".. אפילו שקלתי ללכת למועדון כלשהו ו"לסבול" את המוזיקה הנוראית בתקווה להכיר מישהו - אבל אני לא אופטימי בכלל..
זהו, זאת הפריקה.. שמגיעה מהמקום הנמוך של רכבת ההרים הרגשית שאני נמצא בה.. וסופ"ש עכשיו אז הנה שיר שאם היה לי כישרון כתיבה כמו למוריסי, הייתי כותב עכשיו בעצמי:
?The Smiths - How Soon Is Now

שבת שלום

קודם אני רוצה להגיד שאני שמח שאתה עכשיו שלם עם הנטייה המינית שלך
לגבי העובדה שאינך שלם עם המראה שלך הייתי ממליץ לך לעבוד על החלק הזה קודם. אני חושב שאתה צריך לאהוב את מי שאתה לטוב ולרע. אני בטוח שגם אם תגיע למראה של בראד פיט עדיין תרגיש חוסר ביטחון, כי פשוט אינך חושב על עצמך מחשבות חיוביות. השינוי והביטחון העצמי הוא קודם כל בפנימיות שלנו. יחד עם השינוי החיצוני תעשה שינוי פנימי... תגיד שזה מי שאתה ומה שאתה ומי שאתה, והעיקר לאהוב את עצמך כי אם אנחנו אנחנו לא נואב ונכבד את עצמינו אף אדם לא יכבד ויעריך אותנו. בהצלחה רבה!

Mr Fahrenheit

New member
תודה על התגובה

אני עובד על המראה החיצוני שלי, אבל כמו שציינתי השינוי לא קורה בין לילה וההרגשה לא משתנה בנתיים וזה קשה

אני חושב שהכי קשה עם הידיעה שהדברים האלו יקחו זמן ויחד עם הרצון החזק לזוגיות עכשיו אני פשוט מגיע למצב של יאוש כי אני יודע (או לפחות משכנע את עצמי שאני יודע) שזה לא הולך לקרות עד ש...
ואולי אני סתם over-thinking את כל זה.. אוף.

למעלה