עדכון בנושא Women Only

החורזת**

New member
עדכון בנושא Women Only

זוכרים את הסיפור על החזיה השחורה שקניתי שם ושאחרי מספר ספור של לבישות העצם יצאה. בזמנו כשהחזרתי אותה לתיקון ניסו להאשים אותי שבטח כיבסתי אותה במכונה. לא דובים ולא יער. אח"כ אמרו שזה בטח קרה כי החזייה אינה במידתי (הלו אתם מכרתם לי אותה חודשיים קודם ובוודאות המידה לא השתנתה בתקופה זו). לבסוף דרשו ממני לשלם עבור התיקון, למרות ששילמתי על החזיה סכום מכובד של 360 ש"ח ורק לאחר ויכוחים רבים עשו לי טובה וויתרו על התשלום. אז היום לבשתי את החזייה פעם ראשונה לאחר התיקון וכשעתיים לאחר שיצאתי מהבית שוב העצם יצאה מהמקום של התיקון, אלא שהפעם היא יצאה באופן כזה שעלתה למעלה כמעט עד לצוואר (איזו פאדיחה, זה היה בדיוק באצע ישיבה) ולא היתה אפשרות להחזירה חזרה, אלא רק להוציא אותה לגמרי וכיוון שכאמור זה היה באמצע ישיבה לא שמתי לב שדקותיים אח"כ נפלה על הריצפה ואבדה לי, כך שעכשיו איני יכולה לדרוש תיקון חוזר. אז זו האיכות של החזיות שלהם וזה השירות שהם נותנים. לכן ברור שכף רגלי בחנויות הרשת לא תדרוך והייתי ממליצה לכל מי שכספו בנפשו לנהוג כמוני.

DREAM111

New member
החורזת עצוב לשמוע שחזיה במחיר

כזה מחברה שמתיימרת להיות הכל לציצים שלנו ככה מתנהגת וככה מחזיקה מעמד. בטוחני שמעכשיו את יודעת שאת הציצים שלך את לא מפקידה בידיהם.

ויק1

New member
האמת במקרה שלך אני לא הייתי

מוותרת חוצפה שאין כדוגמתה לרשת הזו. גם אני נכנסתי אתמול לחנות שלהם בביאליק. המוכרת היה ממש ממש לא נחמדה, וכשתארתי לה איזו חזיה אני מחפשת היא פסקה חד משמעית אין לנו שום דבר, ואפילו לא ניסתה לעשות מאמץ להציע לי דברים אחרים. פשוט לא ממש התחשק לה כנראה באותו רגע. וכשיצאתי מהחנות הבנתי מדוע ... פשוט מישהו חיכה לה בחוץ והיא יצאה אליו לרכב לדבר איתו... אין ספק שלשם אני לא נכנסת יותר. ואגב אח"כ מצאתי בחנות בשם נויה ממש ליד הבית שלי שתי חזיות מהממות של פמינה סקסיות בטירוף במידה 90DD שזו המידה המקסימלית שלהם וכל אחת לאחר הנחה במחיר של 135 ש"ח כשהמחיר לפני הנחה הוא 159 ש"ח - מחיר סביר ביותר למידה שלי. והחזיות וואוו כאלה סקסיות עכשיו רק צריך ארוע מיוחד לחדש אותן.

עינתפ

New member
סליחה שאני נדחפת. קוראת את הפורום

כבר כמה זמן. דווקא אני מאוד מרוצה מהחזיות שלהם. יש לי כבר 5. רק לפני חודש קניתי 2 במבצע שהיה להם ביום המשפחה. אחרי 3 שבועות- באחת החזיות ראיתי שיש קרע באחד הצדדים. ניגשתי לסניף שקניתי (נשר תל חנן) התלוננתי- המוכרת חיפשה חזיה חדשה ולא מצאה. באותו היום קיבלתי טלפון כי בסוף השבוע תהיה לי חזיה חדשה. אז אולי בסניף הזה השרות טוב, לא יודעת לגבי סניפים אחרים. עינת

naamon

New member
גם לי יש נסיון מר איתם

גם לי נקרעה חזייה אחרי פחות מחודש וגם אותי העבירו מסכת ייסורים אחרי פניות לשירות לקוחות שלהם. בסוף החליפו לי את החזייה (בפעם השנייה שנקרעה לא הסכמתי ששוב יתקנו) ולשמחתי הרבה מאז לא חזרתי לשם. על אף שקשה להשיג חזיות טובות בגודל שלי, אני לא מתכוונת לשלם כל כך הרבה ולקבל כזה שירות, אם השירות היה טוב, המחיר היה מוצדק.

הבחורה בסניף בביאליק תמיד מגעילה

לעומת זאת המוכרות בסניף של קניון איילון עושות אחלה עבודה, הן נורא נחמדות. רק שלא קניתי משם במילא, המחירים זוועת עולם ובמילא אני עוברת בקרוב הקטנת חזה.

למעלה