עדכון בנושא השי

• פותח הנושא itu1
  • פורסם בתאריך

itu1

New member
עדכון בנושא השי

לאור פניות מורים הוסדר עם הספק של טרקלין חשמל כי החברים יוכלו לבחור כל פריט המוצע בחנויות הרשת ותלוש השי יהווה תשלום בערכו כלומר 400 שקלים. בברכה אריה

psa

New member
אריה ../images/Emo51.gif רבה

וכל הכבוד על החשיבה המחודשת בנושא. פסא

חבל שלא הלכו צעד פשוט נוסף

בתור אם חד הורית, הייתי מעדיפה אפשרות קניית אוכל, כן פשוט למלא סל קניות לקראת הפסח, בלי לחשוב על האוברדרפט, ואולי לקנות כמה דברים שבדרך כלל אי אפשר לקנות כי יקר. או אולי משהו ממחלקת הטואלטיקה. במקום זה - כלי עבודה, מעיל עור מיותר, ספרים שזה נחמד אבל לא צורך, וכו´

אסתר המלכה.. גם אני בדעתך

ואריה תסלח לי אבל בטרקלין חשמל אני צריכה להוסיף על ה- 400 ולקנות מוצר חשמל שאולי לא חשבתי מראש לקנות. שאם לא הייתם דוחקים בי.. הייתי בוחרת להוציא את הכסף על דברים נחוצים יותר. למה אתם לא יכולים לתת תלושי קנייה כמו בכל מקום אחר הכוללים גם רשתות מזון..וגם את כל הרשתות הקיימים במתנת הסתדרות המורים. אני בטוחה שלא רק אסתר המלכה היתה מודה הרבה יותר אם היתה יכולה לקנות בכסף מוצרי מזון וזו לא מפחית מערכה של המתנה כי כל מורה- הישר בעיניו יעשה. ירצה מעיל עור.. יש ירצה ספרים..יש , ירצה מכשירי עבודה/חשמל.. יש ירצה אוכל... יש בעיקר בתקופה קשה כל כך במדינה , היה נחמד יותר לראות את הסתדרות המורים רגישה גם לצד הזה. אני יודעת שהיושבים בוועדות בהסתדרות לא כל כך קרובים למורים המעדיפים סל מזון, אבל כן, יש גם כאלה ולא מעטים

itu1

New member
מוצרי מזון כשי

חברותי היקרות יכול להיות שאכן אתן צודקות ועדיפים תלושים לרשתות שיווק המזון אך אינכן מודעות לעובדה פשוטה שבמקרה כזה ערך השי היה קטן לאין שעור רשתות המזון אינן משתתפות במכרזים לחלוקת השי וזאת מכיון שפער הרווחים ברשתות אלו קטן יחסית במקרה והיו נוטלות חלק ערך התלושים שהיו ניתנים היה כזה שכולם היו מתרעמים על שי בערך כל כך קטן שיש בו התבזות. אין לי ספק שכל אחד יכול למצוא כיצד לנצל ביעילות את מגוון המוצרים ברשתות שכן משתתפות. בוועדות יושבים אנשים שמאד רגישים לצורכי המורים ונציגי גופים שתפקידם לבקר כי כל ההליכים נעשים בדרך נכונה וחוקית ועובדה כי בעקבות פניות של מורים עודכנו אפשרויות מימוש תלוש השי. אבל ציינתי כבר שכאשר עושים משהו לציבור כל כך גדול לא ניתן להשביע את רצון כולם. בברכה אריה

lizansak

New member
אשרי, יתום אנכי

אצלנו, שאיננו קשורים להסתדרות המורים, חילקו תלושי שי המאפשרים קנייה של מוצרי מזון בניכוי של 5 אחוז מערכם, כלומר במקום לקנות ב 400 ש"ח אוכל לקנות ב 380 בלבד. אבל זה מאפשר רכישת מוצרי מזון - לכל דיכפין

למעלה