עדכון בנושא דודי

hashy

New member
עדכון בנושא דודי

שלום לכולם, שוחחנו עם אמו של דודי לפני זמן קצר. מצבו הנוכחי הוא כזה: מצבו קשה אך יציב, מורידים אותו מהנרקוזה [הרדמה תרופתית] ומחכים שהוא יתעורר. סקר פגיעות (לא מפורט): פגיעה בפנים - עצמות פנימיות מרוסקות, לסת שבורה חוליה צווארית שבורה אבל אין חשש לשיתוק ! פגיעות באיברים פנימיים וכלי דם (שני עורקים שהם היו צריכים לסתום בכדי...) שברים בגפיים ובאגן מצב יציב ואין סכנת חיים (עד שהוא יפגוש אותי ואז אני חונק אותו!) את הניתוחים הוא יצטרך לעשות שם והערכה היא שהוא לא יצא מבית החולים בחודש הקרוב הוא בבית חולים מעולה שמתמחה בסוג זה של פגיעות והיה לו מזל שכן הפינוי היה מהיר ביותר וביצעו בו החייאה במקום באופן יעיל. לא היתה לו תקלה בציוד. הוא פתח בזמן לא מאוחר.. הוא ניסה את תרגיל ההוק החביב שלו כנראה ואם החופה החדשה והקטנה שלו הוא יכול להגיע למהירות מרשימה, הבעיה היא שכנראה הוא משך יותר מידי ולא יצא מהסיבוב בזמן... איזה ידיעה לא חביבה. עומר והילה

FalxOri

New member
תודה

זה די דומה לרשימה מהבוקר אז אני שמח שלא מצאו עוד משהו ומתחילים להכין אותו לניתוחי שיפוץ. קשה להגיד את זה אבל דיברתי עם משהו שראה את התאונה ולפי מה שהוא תיאר, הרשימה הזאת (בתקווה שמכאן המצב רק ישתפר) זה כמעט נס. לפחות אם יש מישהו שיכול לצאת ממצב כזה, זה חמור עקשן כמו דודי... O

Reshef 914

New member
שלום לך...

כן, אתה צודק, הוא יצא מזה, זה דודי, הוא לא ייוותר על האוטו שלו, לא על המסיבות באומן והוא לא יוותר. הוא חזק, כל הסיפור הזה קטן עליו, הוא עוד יצחק על כל זה. אנא ממך, יש אפשרות שתיתן יל איכשהו ליצור קשר עם האדם שהיה עד? מסנג'ר? אימייל?

ל י פ י

New member
דודי

הי עומר, אני אשמח מאוד אם אוכל לקבל טל' של פיטר / עדנה שלי רק את הסלולרי ואין מענה . אני נמצאת ב- 0507873819 המון תודה שלהבת

j2f

New member
דו"ח דודי - עידכון

היי דו"ח דודי: דודי במצב יציב. יציב מספיק בכדי לבצע מחר (יום שלישי) ניתוח ראשון לסידור אגן הירכיים וקיבוע השברים שבו. דודי עדיין מוחזק תחת הרדמה (נרקוזה) בכדי לחסוך ממנו את הכאבים. בשלב זה, תהליך שיקומו לא דורש את היותו בהכרה. עוד צעד אחד קטן בדרך לשיקום... בתודה הילה עומר

למעלה