עדכון ביקור חמים

• פותח הנושא EcoT
  • פורסם בתאריך

EcoT

New member
עדכון ביקור חמים

טוב אז הם הגיעו וכמובן שלמרות שתכננתי לנקות את הבית, לסדר להם את החדר ולפנות את הארון שיהיה להם מקום לדברים שלהם לפני שהם מגיעים לא הספקתי לעשות כלום וגם הבן זוג היה עסוק מידי. אבל הם הגיעו והתארגנו ויצא שאחרי יומיים אני נסעתי לשטח לאיסוף דגימות והם נשארו עם הבחורים בבית. בנתיים למרות שהם כל הזמן טוענים שהם לא בג'ט לג הם לא מפסיקים להירדם והבנתי מבן זוגי שהם משגעים אותו!! בעיקר אמא שלו. כמובן שגם במקביל לילדון יצאו שיניים והוא היה עצבני בכל תקופת הביקור הראשונה שלהם.

אני חוזרת מחר הביתה אבל הם כבר עזבו לטיול שלהם ברחבי היבשת ככה שכרגע אני חוויתי רק יומיים של מגורים עם החמים.

אז אפשר להגיד שלא היתה התחלה מזהירה, אבל אני מקווה שהם יהנו מהטיול ויחזרו עם כוחות מחודשים ומותאמים לזמנים המקומיים ונהנה ביחד.

זה התפקיד של אמא ואבא

לשגע את הילדים שלהם. וזה טוב כי את לא סבלת מזה

תהנו מתקופת הביקור השניה, שהילדון ירגיש טוב במהרה.
איזה דגישות את אוספת?

EcoT

New member
דגימות...

אני כותבת עיוור ולא שמתי לב (ככה זה כשיש רק מקלדת באנגלית) אני רק עוזרת לחבר (וגם מקבלת טיול שטח נהדר) אנחנו אוספים עכבישים, אבל עוושים את זה על אי משגע שכולו אי חול וחופים מדהימים שאפשר לנסוע עליו רק ברכב 4x4.
שיגעו אותו אבל הם שימשו לנו ביביסיטר בלילה לפני שעזבתי ככה שהיה נהדר לצאת רק שנינו ולא למהר בגלל שצריך לשלם לביביסיטר ככה שזה כבר שווה

EcoT

New member
לא קטנים בכלל וגם ארסיים

ובנוסף יש לי פוביה מעכבישים
אבל הם לא זזים הרבה אחרי שחופרים אותם החוצה (הם עכבישים שמתחפרים באדמה) אז הם לא כל כך מפחידים

אני רוצה לבדוק אם הבנתי נכון:

את- חופרת- מהאדמה--- עכבישים---- גדולים----------- וארסיים????
מה דעתך לחפור משם גם נחשים ? (גדולים וארסיים, כמובן)
עכשיו בכלל מתחזקת לי הבחילה ממקודם.

EcoT

New member
איזה דרך יותר טובה יש להתגבר על הפחד

חוץ ממאשר להתמודד איתו... וכמו שאמרתי הם לא ממש זזים אחרי שמוציאים אותם מהאדמה ואני לא נוגעת בהם יש לי כף
תאמיני לי יש לי פחד אמיתי מעכבישים כבר שנים אבל כמו שאמרתי הטיול הזה הביא אותו (בחינם) לאחת משמורות הטבע היפות בעולם וממש מגניב פה!
נחשים אני דווקא אוהבת, אבל הם תופסים גם נדלים ארסיים שדי מפחידים אותי
חוץ מזה מסתבר שאני ממש טובה בלמצוא את החורים שלהם ולהוציא אותם החוצה

דברנו על תמונות ואת לא מספקת את הסחורה

ואז את מתגרה בנו עם "אחת השמורות היפות בעולם"....

ayaht

New member
רגע, מי תופס נדלים ארסיים? אני צריכה כזה.

אומנם לא גרה בשמורת טבע, אבל מדי פעם מבקר אצלנו אחד כזה...

ולגבי עכבישים/נחשים ארסיים...
הסקרנות יום אחד תהרוג אותי..
זה לא שאני לא מפחדת.
אבל כבר קרה לי שקודם כל רציתי לראות את הנחש מקרוב במקום לברוח...
למזלי/לצערו הוא היה מת..

עשית לי בחילה..

יש לי סלידה מעכבישים מאז שהייתי ילדה, כי פעם פתחתי דלת של ארון ופתאום זינק לעברי מעל הדלת עכביש תלוי על קור של עצמו. מרוב בהלה ושלא התאים לי שהוא ינחת לי על הראש, הזזתי את הראש בחדות רבה מדי, מה שגרם לי צוואר תפוס שלושה ימים. מאז אני שונאת אותו ואת בני מינו.

mykal

New member
התחלה, שבה היתה

הפרדת כוחות מכוונת ומאפשרת המשך של יחד,
ממקום מכיל ומקבל.
מאחלת לכם המשך ביקור מוצלח.

למעלה