עדכון בוקר

מתיאס

New member
פחות קר שקמים בבוקר והמפקדים

לא יריצו אותנו בחמש בבוקר כדי להתחמם זה גם טוב שאני חושב על זה מסכנים מחזורי הגיוס של חורף 91-92

barnea1

New member
למה אתה מצפה כשאתה רואה רכס

כ"כ עקשני שלא עובז אותנו וגם לא מתכוון לעזוב אותנו עד דצמבר?.. זה כבר מתחיל להיראות לא טוב ואני מקווה שכבר נתחיל לראות אור בקצה המנהרה.

נָדָב

New member
מרכס קשה עכשיו יכול לצאת רק טוב

אם אתה מסתכל על העתיד. אני מעודד מאוד.

תוכון1

New member
בתור אחד טל שמכיר היטב את השנים

האחרונות אני מתפלא.. כבר שכחנו איזו יבשה הייתה הדקדקה הראשונה של דצמבר 2002? אז ביג דיל, רכס ממושך בסוף נובמבר זה לא סוף העולם. על סמך עדכון 6Z להתחיל לבכות זה לא רציני.

לא, אני רק מציין כמה המצב הנוכחי

גרוע. בוא נגיד שאפשר לקבוע דיי בודאות שהשליש הראשון של דצמבר הלך. יותר מאוחר- אי אפשר לדעת.

תוכון1

New member
דצמבר מתחיל עוד 5 ימים..

אז על סמך עידכון 6Z לבטוח בטווח כה רחוק?

barnea1

New member
זה כבר כמה עדכונים, לא רק אחד..

וככל שאנחנו מתקדמים אל חודש דצמבר אז המצב אפילו נראה גרוע יותר והרכס העקשני רק נמצא מעלינו זמן ממושך יותר. מז"א יציב ורכס הרבה יותר קל לחזות מאשר מערכת חורפית הקשורה בשקע כלשהו. ראית, כבר בסופ"ש שעבר היה צפי למז"א חם ויבש מהרגיל בסופ"ש הנוכחי וראה, התחזית שרדה לאורך כל השבוע ואכן זה מה שקורה וגם ייקרה במהלך הימים הבאים.

AdonAsda

New member
"ורכס הרבה יותר קל לחזות"

מה זאת אומרת? גפ"ס לא חוזה רק רכס, אלא מערכת אקלים שלמה בכל העולם, בזמן שהוא חוזה אצלינו רכס הוא חוזה שקע באירופה, אין שום סיבה שתחזיות חמות לישראל יהיה אמינות יותר.

Itai7

New member
אני מקווה שאחרי כל הרכסים האלה

והמיני מדברון יגיעו איזשהם מערכות טוווובות..

beborn2

New member
אנחנו כל הזמן

כדי להרגיע את עצמנו, מביאים דוגמאות מחורפים קודמים! הבעיה שבישראל לא קיימת שום חוקיות, ואנו רק צריכים לקוות שיקרה משהו בעדכונים הבאים. אם המצב הזה ימשך, בהתאם לעדכונים האחרונים, אני כבר מקוה שנגיע לפחות לחורף ממוצע. רק מערכות ממש קיצוניות אחרי תקופת יובש כזאת ארוכה, יכולות להביא לחורף גשום מעל הממוצע!

תוכון1

New member
מה אתה מברבר?

עוד לא התחלנו את חודשי החורף העיקריים ואתה כבר החלטת שאין סיכוי לעבור את הממוצע? לפני שזורקים שטויות אפשר לחשוב רגע.

תוכון1

New member
מעבר לזה שבהחלט כדאי להסתמך

על דוגמאות מעונות קודמות, אם לא היה כך היינו בוכים על כך שלא יורד גשם באוגוסט.

למעלה