עדכון באתר

O r a c l e

New member
עדכון באתר

הפעם באתר עדכנתי עדכון שנראה קטן אבל לקח יחסית הרבה זמן- העדכון מתמקד יותר במידע הפעם. >> פינת הוידיאוגרפיה נולדה ואיתה מידע על הקליפים של אלאניס החל מ-1995 (מבטיח שבקרוב גם יהיו קליפים מוקדמים יותר). >> פינת הפילמוגרפיה עברה שינויים קיצוניים וכעת היא מפורטת מאוד ואולי בקרוב גם יתווספו תמונות לשם. >> יש המון המון המון תמונות מההופעות האמריקאיות של JLP Acoustic Tour. בקושי הספיק לי המקום בדף. וחוץ מזה יש גם סקר חדש שאני אשמח שתצביעו... אז תנו ביקור לאתר ואל תשכחו לחזור לבקר! alanis-online.2ya.com

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifתודה!

אני תכף נכנסת לבדוק את הכל..
ממש אוהבת את האתר שלך!

O r a c l e

New member
אני שמח../images/Emo24.gif

אגב לא ציינתי קודם- תגובות והצעות גם הפעם יתקבלו בברכה... עדיף פשוט להגיב פה מאשר בספר אורחים שלא מנוצל הרבה.

Rוית

New member
הרקעים באתר-

הם יפים מאוד, אבל גילית שחוץ מהרגע המקורי של האתר ההכי עכשווי (זה של הגירסה הנוכחית של האתר, V3), אף אחד מהלינקים לא זמינים. וגם הלינק של הוולפייפר היחיד שכן יש, מביא לעמוד שגיאה..

O r a c l e

New member
אוי...../images/Emo5.gif

זאת סתם טיפשות מצידי... כי העלתי את כל הרקעים שיש שם וקישרתי אותם לדף אבל לא העלתי את הדף עם כל הקישורים לשרת... זה עכשיו מתוקן. אגב אני עכשיו בתהליכים של איסוף מחודש של רקעים- אז יעלו הרבה בקרוב. אם יש לכם רקע שעשיתם ובא לכם שאני אוסיף אז ממש בשמחה.

Rוית

New member
את ה2 הקומות הכרתי,

אהבתי ואני משתמשת בהן קבוע (חלק מרוטאצית הרקעים המשתנים שלי
) זאת חדשה, נוספת למאגר!! הן ממש יפות, כל הכבוד!

למעלה