עדכון באתר

O r a c l e

New member
עדכון באתר

קיבלתי אישור להודיע מידי פעם על עדכונים באתר. אז אני לא אבלבל לכם את המוח יותר מידי- הינה רק כמה דברים שהתווספו לאחרונה וכדי ללכת לראות: אלאניס התארחה אצל אלן דג'נרס בתכנית ב-25.5- תמונות באתר בפינת החדשות. רקעים חדשים לשולחן העבודה, לוחות שנה, תמונות באיכות גבוהה מההופעות האחרונות באירופה, אלאניס על שער המגזין ICE (התמונה והכתבה), שירים חדשים לשמיעה, בונוסים חדשים לשיר החודש Utopia, אקורדים חדשים וגיטרה ועוד. לכו לבדוק :) ואל תשכחו לחזור לבקר... http://alanis-online.up.co.il http://alanis-online.2ya.com אלאניס אונליין- האתר הישראלי לאלאניס...

Rוית

New member
אלוהים אדירים! ../images/Emo2.gif

ראיתי עכשיו את העידכון ומשם את התמונות של אלאניס באלן דג'נריס.. רק אותי המראה הזה מזעזע קשות?! מה זה החימצון הזה?! אפילו שזה פס קטן זה.. זה... כ"כ לא אלאניס!!!! <נרגעת> מצטערת. זה פשוט.. לא יודעת, תפס אותי לא מוכנה..

Lotzifer

New member
כן, מוזר משהו...

אבל כבר לא מפתיע אותי, אלאניס עושה מה שבראש שלה... ד"א גם בתקופה ש-HC יצא היה לה חימצון... הנה עוד תמונות מההופעה אצל אלן האמת, אותי יותר מדאיג שהשיער שלה פה יותר קצת ממה שהוא היה לאחרונה בהופעות..... היה לה כבר כל כך יפה....

איזה יופי..עוד מעט היא כבר תוכל בלב

שלם לשים לק אדום, לעשות בלונים ענקיים עם מסטיק ורוד, ולכתוב עם מלא טעויות כתיב.

Lotzifer

New member
עכשיו יש גם MP3 ווידאו של ההופעה

אצל אלן... למי שרוצה- אנפרודיגל אלאניס

gilmorefreak

New member
*שגיאות..../images/Emo3.gif

לא טעויות כתיב..
אממ בלה. גם אני התאכזבתי לראות את זה אבל קצת נסחפנו לא?

gilmorefreak

New member
יאפ..../images/Emo4.gif

ראיתי את זה אתמול וראיתי שאף אחד לא כתב על זה כלום..אז..אממ..שתקתי..
אבל בלה. גם אני לא אוהבת..
וגם מה פתאום השיער קצר שוב? בהופעות עם תוספות או מה? מה נסגר?

O r a c l e

New member
לא השיער הקצר מפריע לי

אלא הפס הבלונדיני... מה הסיפור של זה? זה כל כך לא מתאים לה! בעעעעעעעעעע.... אלאניס השפויה- חזרי אלינו! בלי שטויות בשיער... מה רע בסתם שיער ארוך מאוד? זה לא גימיק מספיק?

o0Invisible0o

New member
בלה. נו..אמרתי יאפ על הפס...ואמרתי

שאני גם לא מבינה את העיניין עם השיער הקצר שוב.

חחחחחחחחח עלק שפוייה!!

היא כזאת לא וזה למה אני חושבת שהרבה אנשים ששרוטים קצת ממש מזדהים איתה:) בכל אופן..אני לא חושבת שבגיל 31 היא תתחיל לכתוב בשגיאות כתיב..... אחרי הכל גם בתור דילישס מוריסט היא ניראת סוף .. :) חחחחחחחחחחח

למעלה