התחלנו עם מקסי סינגלים, הא?
P pimpf New member 21/11/02 #26 טוב מרימה ידיים זה לא זה, כי ראיתי את עטיפת הדיסק... בקיצור, אני הולכת להכין לחם... תיכף חוזרת...
T tofit New member 21/11/02 #35 אמרתי לך בעטיפות אני על הפנים!!! והרמז הזה לא עזר לי בכלל אבל זה בטוח דפש מוד כנראה
A alpha80 New member 21/11/02 #36 ואחרי שיפתרו את זה את צריכה לתת הסבר למה חשבת שזה אמריקאי ומה הקשר בין הדיסק הזה לאמריקה.
T tofit New member 21/11/02 #37 אנייכולה להגיד לך עכשיו למה חשבתי שזה אמריקאי, בגלל כביש 66 שהוא מאוד מרכזי בארה"ב, למרות שמעולם לא הייתי שם. אולי זה האלבום הראשון של אותו אומן שהוקלט שם??
אנייכולה להגיד לך עכשיו למה חשבתי שזה אמריקאי, בגלל כביש 66 שהוא מאוד מרכזי בארה"ב, למרות שמעולם לא הייתי שם. אולי זה האלבום הראשון של אותו אומן שהוקלט שם??
A alpha80 New member 21/11/02 #38 את מושכת אותי בלשון לתת עוד רמז טוב נו, לא יכול איתך. אלבום ראשון - לא, אבל בהחלט הוקלט בארה"ב. אם PIMPH היתה פה היא היתה כבר פותרת כי זה כבר רמז ממש עבה.
את מושכת אותי בלשון לתת עוד רמז טוב נו, לא יכול איתך. אלבום ראשון - לא, אבל בהחלט הוקלט בארה"ב. אם PIMPH היתה פה היא היתה כבר פותרת כי זה כבר רמז ממש עבה.
T tofit New member 21/11/02 #39 אני ממש מתנצלת לאכזב אותך יקירי אבל ממש אין לי מושג בזה איפה pimpf?? מה עם הלחם שלה?? שלא ישרף לה אבל אל תגלה לי כי בטוח יש כאן מוכשרים ממני שישר ידעו מה זה
אני ממש מתנצלת לאכזב אותך יקירי אבל ממש אין לי מושג בזה איפה pimpf?? מה עם הלחם שלה?? שלא ישרף לה אבל אל תגלה לי כי בטוח יש כאן מוכשרים ממני שישר ידעו מה זה
P pimpf New member 21/11/02 #40 שנייה רגע אל תגלה!!!!!! אני חייבת לפתור את זה... דרך אגב, הלחם כבר תופח לו ויש לי עוד קצת זמן... אז רגע, לא לגלות!
שנייה רגע אל תגלה!!!!!! אני חייבת לפתור את זה... דרך אגב, הלחם כבר תופח לו ויש לי עוד קצת זמן... אז רגע, לא לגלות!