עדכון באתר

alpha80

New member
חידה מס´ 11......

לאור השירשור העצום, ולבקשת טופית (ומי אני שאגיד לא...) אנחנו ממשיכים במסורת החידונים של אתמול. לקחנו עטיפת אלבום מאוד מפורסם מה 80, טישטשנו את פרצופו (בצורה פרימיטיבית למדי, אני מודה) עיוותנו את קולו וריסקנו את פרצופו... איזה אלבום זה? ולא רק שם הלהקה, אלא גם שם האלבום בבקשה, או לפחות להיטים גדולים ממנו. אתם מוזמנים להוסיף שאלות משלכם בסגנון.

pimpf

New member
והנה העתקתי כדי שיהיה מסודר.. ../images/Emo13.gif

Parallel Lines הלהיט שאני מכירה ממנו הוא: Heart Of Glass ויופי לכם! היום אני לא בעבודה והחלטתי להכין לחם... לא נראה לי שאני אקום עכשיו מהמחשב.... חפי בוקר טוב!!!

tofit

New member
מגניב

איזה לחם את מכינה לנו?? תשארי כאן, דווקא חברה לא רעה בכלל

pimpf

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif לחם זיתים..

ואוף... התחיל עכשיו החבובות.

שמש27

New member
וזה המקום לפתור את חידה 5..... !

טוב. אז מצד אחד אני מאד גאה שבהברקה של רגע הצלחתי לשתק את טובי המומחים בארץ לאייטיז ולמוזיקה בכלל...
אבל מצד שני, עשיתי מעשה חמורות. איבדתי את האתר שממנו לקחתי את התמונה !!! וכך, למרות שהנה לפניכם העטיפה המקורית ופתרונה (10CC... טורה... איך לא חשבתם על זה ?) - אני די בחששות שתיכף אני חוטף כאן קיתונות של רותחין על זה שזה בוטלג או הדפסה יפנית עלומה וכו´ וכו´. אז... שלא יעבדו עליכם !

alpha80

New member
בגלל זה שאלתי אותך מיד

אם זה אלבום רשמי כי היתה לי הרגשה. שובב

tofit

New member
אתה לא בסדר...

אני חיפשתי שעות אלבומים של 10CC, כי היתה הרגשה שזה הם

alpha80

New member
לא כדאי לכם שאני אתחיל עם בוטלגים

כי אחרי זה לא תוכלו לצאת מזה. שמש נקרא לסדר.

שמש27

New member
רגע !!! מי אמר שזה בוטלג ???

אני אמרתי רק שאני לא מסוגל למצוא שוב פעם את האתר שממנו לקחתי, ושיש חשד לבוטלג - אבל לא שזה באמת בוטלג. אני זוכר שזה דוקא נראה לי באתר אלבום רשמי מאד... אני ממשיך לחפש - לנקות את שמי. אבל אם יתברר שזה באמת בוטלג - אז באמת סליחה מכל התאים האפורים ששיגעתי לכם.

turrican

New member
לשמש ידידי

עוד לא קראתי את כל התגובות אבל נדמה לי לא בטוח שמשיהו הזכיר את זה (אם כבדיחה או לא) בכל מקרה אני יעבור על התגובות ואני אדע. לי בכל מקרה לא היה שום כיוון למרות שהבנתי שהיה לתמונה הזה קשר לטורה הגדולה.

pimpf

New member
אלפא דרך אגב...

שמעתי את מה שעשית שלשום לנתוש... מ-צ-ו-י-י-ן!!

alpha80

New member
חידה מס´ 12..........

ו... PIMPH - ברוכה הבאה למשמרת הבוקר שלנו.

pimpf

New member
פשוט מעולה...

וגם אחת הקניות הכי משתלמות שלי. 2 דיסקים ב- 40 ש"ח
את הרמיקסים עדיין לא שמעתי...

למעלה